• 11/09/2012
  • |     BB

Groot engineeringproject van Gasunie voor Stork Technical Services

Stork Technical Services bevestigt ontvangst opdracht van de Nederlandse Gasunie voor multidisciplinair project 'Capaciteitsvergroting Oost-West'.

Trefwoorden: #Bartmann, #Capaciteitsvergroting Oost-West, #gasunie, #stork, #stork technical services

Lees verder

nieuws

( Foto: Gasunie )

ENGINEERINGNET -- Stork Technical Services meldt een grote engineeringopdracht van de Gasunie in Nederland ontvangen te hebben.

Het gaat met name over het project 'Capaciteitsvergroting Oost-West', dat recentelijk van start ging en nog loopt tot eind 2013. De bedoeling is de capaciteit van het gasnet gevoelig op te drijven.

In het kort bestaat het project uit 3 onderdelen: een uitbreiding van de compressiecapaciteit op de locatie Grijpskerk, het aanpassen van de IJsselmeerleidingen op diverse locaties rond het IJsselmeer en het opnemen van de Veluweleiding in het rondstroomsysteem van Gasunie.

David Bartmann, projectleider Stork Technical Services: “Bij de realisatie van dit project zijn verscheidene van onze Business Lines betrokken, waaronder Piping & Mechanical services, Electrical & Instrumentation services, en Sales & Rental services”.

Deze multidisciplinaire projectbenadering is overigens typisch voor het bedrijf: het speelt onder de noemer 'one single point of contact' de ervaring en kennis van zijn diverse afdelingen graag uit als extra toegevoegde waarde om engineering- en onderhoudsprojecten binnen te halen.

De contractwaarde werd niet meegedeeld.


ACHTERGROND
Stork Technical Services, een volledige dochteronderneming van Stork B.V., is een wereldwijde leverancier van kennisgebaseerde Asset Integrity Management-diensten voor de olie & gas-, power- en chemische sector.