• 21/09/2012

Capgemini gaat IT infrastructuur van Media Markt beheren

Capgemini heeft ICT-outsourcingscontract getekend met Media-Saturn, marktleider in Europa op het gebied van consumentenelektronicawinkels

Trefwoorden: #capgemini, #saturn

Lees verder

b2b

( Foto: Capgemini, Oliver Schwarz )

ENGINEERINGNET -- Het Franse consultancybedrijf Capgemini heeft een ICT-outsourcingscontract getekend met Media-Saturn, marktleider in Europa op het gebied van consumentenelektronicawinkels.

Media-Saturn is actief in 16 landen verspreid over Europa en Azië en heeft meer dan 900 vestigingen. Capgemini, vertegenwoordigd door zijn dochteronderneming Capgemini Outsourcing Services GmbH, stelt de datacenters ter beschikking en zal de centrale ICT-infrastructuurdiensten leveren voor alle activiteiten van Media-Saturn. Het contract is aangegaan voor enkele jaren.

De overgangsperiode is inmiddels ingegaan. Capgemini neemt vanaf het tweede kwartaal van 2013 de volledige verantwoordelijkheid op zich voor alle centrale ICT-infrastructuurdiensten bij het hoofdkantoor van Media-Saturn in het Duitse Ingolstadt en bij diens eigen marketingbureau in München.

Oliver Schwarz, CEO van de afdeling Infrastructuurdiensten bij Capgemini Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland: “We kunnen onze klant een op maat gemaakte combinatie van infrastructuurdiensten bieden, waardoor ze de vruchten kunnen plukken van de transformatie van hun ICT.”


(KV)