• 16/10/2012
  • |     BB

Ir Bertrand Andries nu definitief Managing Director van SAP

Ir Bertrand Andries is benoemd tot Managing Director van SAP Belgium & Luxembourg. Hij oefende die functie sinds half april ad interim uit na het vertrek van Henri van der Vaeren.<br>

Trefwoorden: #andries, #bertrand andries, #Henri van der Vaeren, #sap

Lees verder

personalia

( Foto: SAP, Bertrand Andries )

ENGINEERINGNETBE -- SAP doet het - naar eigen zeggen - goed. Tijdens de voorbije vijf kwartalen, waarvan de laatste twee onder de leiding van Bertrand Andries, heeft het bedrijf sterke resultaten behaald, stelt het bedrijf.

Andries is burgerlijk ingenieur (KU Leuven) en behaalde een doctoraat in de Toegepaste Wetenschappen aan het Massachusetts Institute of Technology en aan de KU Leuven. Hij is getrouwd en vader van drie kinderen.

Hij werkt sinds 1997 bij SAP en heeft verschillende functies bekleed, van productontwikkeling over verkoop tot dienstverlening.

Nadat hij de laatste vijf jaar de algemene leiding heeft gehad over de afdeling Services, een van de belangrijke pijlers binnen SAP, was de overgang naar de functie van Managing Director naar verluidt 'een logische stap'.

Een van Andries' grote passies is innovatie: "Ik heb telkens in innoverende afdelingen van SAP gewerkt. We zijn ook nu een trendsetter, zoals in cloud computing, mobiel computergebruik, de integratie van social media en Big Data of de combinatie van steeds groter wordende analytische en transactionele data sets."