• 31/10/2012
  • |     BB

Vakbeurs voor HR-managers in Kortrijk Xpo

In Kortrijk Xpo loopt eind november de HR Xpo-vakbeurs voor personeelsmanagers. Mét keynote sessies van onder meer Prof. Dr. Marc De Vos van Itinera en VDAB CEO Fons Leroy.

Trefwoorden: #Fons Leroy, #itinera, #Kortrijk Xpo, #Marc De Vos, #vdab

Lees verder

HR

( Foto: Kortrijk Xpo )

ENGINEERINGNET.BE -- Eind november kunnen HR-verantwoordelijken hun tanden zetten in HR Expo, een initiatief van Kortrijk Xpo dat wordt ondersteund door Voka, Federgon en HR Magazine.

De inrichter stelt van het event een contactplatform te willen maken tussen enerzijds de aanbieders van oplossingen voor personeelsmanagement - instroom, doorstroom en uitstroom - en anderzijds de HR-verantwoordelijken: CEO’s, Financial, ICT- en Officemanagers van zowel multinationals als KMO’s, en dit binnen diverse sectoren.

Op deze eerste editie presenteert de vakbeurs alvast een aanbod van ruim 120 leveranciers. Die plannen, naast hun stand op de beursvloer, samen ruim 40 gratis bij te wonen 'inloopseminaries'.

Daarnaast zijn er elke dag 'key note sessies', telkens om 17u30 en 19u. Op 7 november onthult Prof. Dr. Marc De Vos, CEO van Itinera Institute, een ‘new deal’ voor een leeftijdsvriendelijke arbeidsmarkt.

Aansluitend belichten Dirk Brossé en Gunther Broucke, dirigent en intendant van het Brussels Philharmonic, het symfonieorkest als metafoor voor talentmanagement.

Op 8 november neemt Fons Leroy, CEO van VDAB, het woord rond HRM: tussen oude gewoontes en nieuwe remedies. Afsluitend gaan Hilde Claes en Philippe Persyn, respectievelijk Vice President HR en HR Director van Janssen Pharmaceutica, dieper in op employer branding en generation management bekeken vanuit hun bedrijfscultuur. Opgelet: de key note sessies zijn betalend.


HR XPO, van 7 t/m 8 november 2012, Kortrijk Xpo, telkens van 13u tot 20u.