• 05/11/2012
  • |     BB

Philippe Persyn van Janssen Pharmaceutica wordt HR-Ambassadeur 2012

Eind oktober had in Gent de zevende editie plaats van het Gala van de Vlaamse HR-Ambassadeurs. Voor 2012 is Philippe Persyn van Janssen Pharmaceutica uitgeroepen tot 'HR-Ambassadeur'.

Trefwoorden: #HR-Ambassadeur, #Janssen Pharmaceutica, #Microsoft, #Philippe Persyn, #Vlaamse HR-Ambassadeurs, #ZNA

Lees verder

HR

ENGINEERINGNET.BE -- Met zijn award als HR-Ambassadeur 2012 volgt Philippe Persyn, HR-directeur van Janssen Pharmaceutica in Beerse, Els Van Keymeulen van Schoenen Torfs op.

HR-Ambassadeurs worden al sinds 1996 uitgeroepen, oorspronkelijk om de drie jaar, en momenteel elk jaar. Daarmee wil de sector een eigen netwerkevent neerzetten, en bij die gelegenheid uit eigen rangen één ambassadeur kiezen die hun boodschap uitdraagt. Het gaat niet om een zoektocht naar de beste, maar naar verdienste, waarde en uitstraling voor het vakgebied.

Dit jaar is dat dus Philippe Persyn geworden. Hij haalde het voor drie andere kandidaten die weerhouden waren door de jury: Elke Jorens van Microsoft, Claudia Poels van Telenet en Ruth Verlinden van ZNA.

De inrichters op hun website: "Wat bij de eindjurering bleef hangen als bijzondere punten van Philippe Persyn waren zijn visie, de openheid, de bereidheid tot delen, de doordrongenheid van een waardengedreven project, het bedrijfsimago en de implementatiekracht."

"Philippe is een HRM met een duidelijke visie én missie die open en transparant communiceert - intern en extern. Hij is tevens een echte kennisdeler en benadrukt in zijn HR-beleid ook de ‘moeilijkere' thema’s zoals diversiteit, 50+, leiderschap, opleiding,... Janssen Pharmaceutica nam ook enkele opmerkelijke HR-initiatieven, zoals 'vrouwen in managementfuncties', stakeholdersbetrokkenheid, MVO, enz."

Persyn maakt al direct werk van zijn taak als ambassadeur: op HR Xpo in Gent (7 en 8 november 2012) spreekt hij samen met collega Hilde Claes van Janssen Pharmaceutica over 'Employer Branding: de innerlijke kracht naar buiten brengen & Generation Management: hoe proactief met het talent van de toekomst omgaan'.