• 27/11/2012

Nieuwbouwproject ETAP uit de startblokken

ETAP-bestuurslid Anne-Marie Joris: “We verwachten dat de doorbraak van ledverlichting tot een verdere toename van onze productie zal leiden.”

Trefwoorden: #etap, #led

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.BE -- Het is bekend geworden dat verlichtingsspecialist ETAP in Malle in oktober is begonnen aan een belangrijk bouwproject. Het oudste deel van de gebouwen van het bedrijf werd afgebroken en zal worden vervangen door een modern gelijkvloers blok van 1000 m², dat later nog kan uitgebreid worden met een tweede bouwlaag.

Deze nieuwe ruimte zal plaats bieden aan bijkomende demonstratie-, opleidings- en vergaderlokalen. Er komt een nieuwe, grotere en meer comfortabele personeelsrefter. En ten slotte zal ook het ‘lichtpaviljoen’ van ETAP, een ervaringsruimte waar klanten de nieuwste technologische ontwikkelingen op het gebied van lichttechnologie kunnen testen, volledig worden vernieuwd.

Aannemer Vanhout uit Geel staat in voor de uitvoering van het project.

ETAP-bestuurslid Anne-Marie Joris: “De ETAP-directie is ervan overtuigd dat investeren in de toekomst het beste antwoord is op de huidige economische crisis. Door de stijgende energieprijzen stijgt in Europa de vraag naar onze energiezuinige verlichting. We verwachten dat de doorbraak van ledverlichting tot een verdere toename van onze productie zal leiden.”


(KV) (afbeelding Vanhout)