• 14/12/2012

Phi Data herdefinieert zijn koers - bedrijfsblog

Phi Data, specialist op het gebied van oplossingen voor automatische identificatie, datacaptatie en lokalisatie, breidt zijn team uit.

Lees verder

Productnieuws

Die uitbreiding komt er onder meer om de koerswijziging in de strategie van het bedrijf te ondersteunen. Behalve als leverancier van diensten en oplossingen gaat PHI DATA zich nog meer profileren als trusted partner en probleemoplosser voor zijn klanten en komt er een grotere focus op bepaalde applicatiedomeinen.

Klant is koning
"Ons belangrijkste doel bij PHI DATA is om de klant vanaf 2013 op een nog betere en efficintere manier van dienst te zijn. We hebben elke dienst of oplossing die we bieden onder de loep genomen en bekeken bij welke aanpassingen de klant het meeste baat zou hebben.

Dat heeft tot enkele belangrijke strategische aanpassingen geleid. Vooreerst hebben we onze sales structuur meer afgestemd op de specifieke applicatiedomeinen waarvoor we gentegreerde oplossingen aanbieden, bijvoorbeeld in field force en work floor automation, labelling, RTLS en condition monitoring.

Daarnaast zal ons team nog sterker de nadruk gaan leggen op de continuïteit van deze oplossingen bij de klant. Dat gebeurt door sneller in te spelen op de verschillende behoeften: uitbreiding, vernieuwing, verbruiksartikelen, ondersteuning, reparatiecontracten, enz.", zegt Guy Couder, General Manager bij PHI DATA.

PHI DATA introduceert in 2013 een nieuwe formule voor zijn belangrijkste applicatiesoftware-oplossingen. Die worden beschikbaar gesteld in een Managed Services vorm, zodat de klant via een all-in oplossing verzekerd is van de kwaliteit en de continuïteit in de dienstverlening en dankzij het operationele kostenmodel geen hoog budget nodig heeft voor de opstart.

Ook gaat PHI DATA samenwerken met verschillende onafhankelijke softwareleveranciers in functie van de verhoogde focus op de specifieke applicatiedomeinen.

Daarnaast worden ook de ondersteunende diensten makkelijker bereikbaar gemaakt. Via de Service Portal krijgen klanten toegang tot de ondersteunings- en herstellingsdiensten van PHI DATA voor zowel hardware als software. Naast ondersteuning in regie of langlopende contracten zullen nu ook puntencontracten beschikbaar zijn om beperkte ondersteuningsaanvragen snel te kunnen verwerken.

Tenslotte gaat de afdeling professional services zich voortaan volledig richten op het traject dat klanten afleggen tijdens een project: van pre-sales consultancy, over site survey en analyse, tot de eigenlijke implementatie en gebruikerstraining.

Uitbreiding team
Om de strategische koerswijziging optimaal te kunnen uitvoeren, heeft PHI DATA zijn team uitgebreid en krijgen enkele medewerkers voortaan andere of meer uitgebreide verantwoordelijkheden binnen het bedrijf.

Philippe Ysebaert is sinds enkele maanden in dienst als nieuwe business developper. Hij staat in voor de ontwikkeling van het aanbod Enterprise Mobile Solutions waaronder ID Field, dat PHI DATA in 2013 op de markt brengt.

Steve Halsberghe, voordien projectleider bij PHI DATA, wordt verantwoordelijk voor de afdeling professional services. Hij zal met zijn team zorgen voor optimale oplossingen en planning zodat de implementaties bij klanten van een leien dakje lopen.

Ook de backoffice-dienst krijgt extra aandacht: Jan Van Ruyskensveld neemt de verantwoordelijkheid over alles wat onder interne ondersteunende diensten valt, zoals logistiek, boekhouding, finance, HR, ICT, etc. en zal deze verder stroomlijnen.

Els De Ridder versterkt vanaf 1 januari de marketing- en communicatie-afdeling.

"We zijn heel enthousiast over de veranderingen die we doorgevoerd hebben, de komst van de nieuwe medewerkers, alsook over de nieuwe functies die onze mensen op zich gaan nemen", vervolgt Guy Couder. "We kijken dan ook meer dan ooit uit naar het volgende jaar om onze klanten nog beter te bedienen."


Meer informatie:
PHI DATA nv
Heide 11 B-1780 Wemmel
T +32 2 460 71 12
access@phidata.be - www.phidata.be

Naar de blog van dit bedrijf.
Externe website: www.phidata.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Phi Data


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.