• 17/12/2012

Dwyer-catalogus editie 2013 nu verkrijgbaar - actie

Vanaf nu is de 2013-editie van de catalogus van Dwyer Instruments bij HITMA Instrumentatie verkrijgbaar.

Lees verder

Productnieuws

Ook dit jaar bevat de catalogus het complete assortiment meet- en regelproducten van Dwyer. Van eenvoudige manometers tot geavanceerde instrumentatie.

Alle artikelen zijn voorzien van duidelijke technische specificaties en maatschetsen. Dwyer introduceert in deze uitgave meer dan 100 nieuwe producten.

De gratis Dwyer-catalogus is aan te vragen via de website van HITMA Instrumentatie (www.hitma-instrumentatie.nl) en is ook in CD-vorm beschikbaar.


Over HITMA Instrumentatie
HITMA Instrumentatie levert meet- en regelinstrumentatie voor HVAC, hydrauliek en pneumatiek en de procesindustrie. HITMA Instrumentatie is een zusteronderneming van HITMA Process, HITMA Filtratie en HITMA UltraPure en onderdeel van Indutrade Benelux.

Meer informatie:
België: www.hitma-instrumentatie.be
Nederland: www.hitma-instrumentatie.nl

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Hitma Instrumentatie


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.