• 22/01/2013
  • |     BB

WML gunt PIMS-opdracht aan ICT Automatisering

Software integrator ICT Automatisering haalt opdracht van Waterleidingmaatschappij Limburg binnen voor levering PIMS-software.

Trefwoorden: #ict automatisering, #pims, #watermaatschappij limburg

Lees verder

Nieuws

ENGINEERINGNET.NL -- De software integrator ICT Automatisering laat weten dat het als winnaar uit de bus is gekomen bij het gunnen van een opdracht voor de levering van PIMS-software (Proces Informatie Management Systeem). De opdrachtgever is de Nederlandse producent en leverancier van drinkwater Waterleidingmaatschappij Limburg.

Arjen van Dam, Business Development Manager ICT Automatisering:”Wij hebben – inclusief deze nieuwe opdracht – al bij ruim een kwart van de drinkwaterbedrijven in Nederland het PIMS succesvol geïmplementeerd. We hebben de kennis en de ervaring in het watersegment."

Alle drinkwaterleveranciers in Nederland moeten voldoen aan de wettelijke verplichting om een goede balans in drinkwater te waarborgen. Deze balans komt terug in de kwaliteit van het drinkwater, maar minstens zo belangrijk is de kwaliteit en transparantie van haar rapportagesysteem.