• 13/08/2012
  • |     BB

ICT Automatisering sluit overeenkomst met hoogheemraadschap Rijnland

Pilootproject procesautomatisering voor afvalwaterzuiveringsinstallatie Haarlem Waarderpolder.

Trefwoorden: #haarlem, #ict automatisering, #rijnland, #waarderpolder

Lees verder

b2b

( Foto: hoogheemraadschap Rijnland )

ENGINEERINGNET.NL - ICT Automatisering zal een gestandaardiseerde proces automatiseringsinstallatie uitvoeren en opleveren voor het hoogheemraadschap Rijnland.

Het project bestaat onder andere uit standaardisatie, programmeren, monteren en testen alvorens het project op te leveren aan afvalwaterzuiveringsinstallatie (awzi) Haarlem Waarderpolder.

Arjen van Dam, Business Development Manager ICT Automatisering:”Het betreft een pilot project met een doorlooptijd van 12 maanden. Na de pilot vindt er een mogelijk vervolg plaats waarin de vervanging van de automatiseringssystemen van de overige Rijnlandse installaties wordt meegenomen.”

Carlo D’Agnolo, CEO ICT Automatisering: “Kennis van oplossingen voor watergerelateerde projecten zit in ons DNA. Dit komt tot uiting in de projecten die we doen op het gebied van peil- gemaalbeheer, drink- en industriewaterproductie en zuivering. Tevens hebben we laten zien dat we ook optimalisatie van integrale rioolsystemen en onbemande bediening van bruggen en sluizen tot onze expertise kunnen rekenen.”