• 29/01/2013

Nieuwe vakbeurs MTMS 2013: nog slechts 20 vrije ruimtes - persbericht

“Sinds haar opstart vorig jaar neemt de vakbeurs MTMS 2013 een snelle vaart voor haar eerste editie, en dat is geen toeval…” Er zijn nog 20 vrije ruimtes voor snelle beslissers.

Trefwoorden: #mtms

Lees verder

Productnieuws

135 exposanten boekten nu al voor het revolutionaire beursconcept van MTMS 2013. De nieuwe vakbeurs, die plaatsvindt in Brussels Expo (Paleizen 7 en 11), biedt op ruim 18.000m² een scala van machines, technologie, toeleveranciers voor de transformatie en bewerking van metaal, kunststof en composiet.

Met de nieuwste transformatie- en assemblagetechnologieën in de Additive & New Manufacturing Technologies Zone wil de beursorganisatie nog een stapje verder gaan.

Daar wordt aandacht besteed aan het engineeren, rapid prototypen, 3 D printen, verlijmen en coaten van industriële componenten uit plastic, metaal, keramiek, bio composiet etc.…

Tegelijkertijd wordt een congres georganiseerd waar deze nieuwe productie- en assemblagemethodes aan bod komen.

Types exposanten:
Fabrikanten en invoerders van machines voor plaatbewerking, verspaning, oppervlaktebehandeling, lassen en verlijmen, 3 D printing, rapid prototyping, moulding, shaping, etc…
Leveranciers van technologie en diensten zoals automatisering, Industrial IT & Software, maintenance, veiligheid,…
Toeleveranciers-subconctractors die zelf componenten uit metaal, kunststof en composiet maken of bewerken voor industriële opdrachtgevers.

Types bezoekers:
Inkopers, verantwoordelijken voor engineering, productie, maintenance, R&D, werkplaatsinrichting,… uit alle industriële productiebedrijven die zelf investeren in een eigen productielijn, of hiervoor toeleveranciers zoeken.

Vanaf 2500 € beschikt u al over een voorgemonteerde stand van 12m² op dit industrieel treffen voor productiebedrijven en hun leveranciers.

Wie weet, misschien kaapt u wel een van de laatste beste plaatsen weg: ùw ticket naar een geslaagde prospectie en verkoop!

Links:
Website: www.mtms.eu
Algemene e-mail: info@mtms.eu
Tel: +32 (0)56 21 30 32

Voor meer informatie:
Karl D’Haveloose, Managing Directorfairs@expoadvice.com
Mario Dejaegher, Exhibition Manager, projects@expoadvice.com
Miet Vanhoucke, Project Support, projectsupport@expoadvice.com