• 11/02/2013
  • |     BB

SPIE heeft 150 overwegend technische vacatures

De Belgische tak van de industriegroep SPIE wil dit jaar opnieuw 150 medewerkers aantrekken. Vooral met een technisch profiel, laat het bedrijf weten.

Trefwoorden: #dekempe, #job, #johan dekempe, #spie, #spie belgium, #vacature

Lees verder

HR

( Foto: SPIE )

ENGINEERINGNET.BE - Net zoals de voorbije jaren zoekt SPIE Belgium ook in 2013 nieuwe – vooral technische – medewerkers. Vorig jaar werden ruim 160 personen aangeworven. Momenteel werken ruim 1.200 mensen bij het bedrijf.

Voor dit jaar ligt de doelstelling op 150, aldus de firma in een mededeling. Daar zitten vooral mechanici, elektriciens, pijpfitters, lassers, project managers, 'estimating' engineers en technisch tekenaars bij.

“Wij vallen als werkgever doorgaans in de smaak bij jonge talenten omdat wij erg inzetten op opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en concrete carrièreplannen opstellen”, weet CEO Johan Dekempe.

SPIE gaat naar eigen zeggen een actieve aanwervingspolitiek voeren via jobbeurzen en initiatieven naar hogescholen, universiteiten en technische scholen.

Het bedrijf neemt ook deel aan de Dag van de Ingenieur op 20 maart 2013, een initiatief dat overigens gesponsord wordt door Engineeringnet.


ACHTERGROND
SPIE Belgium is een filiaal van de Franse groep SPIE. Het bedrijf integreert multitechnische oplossingen en diensten op het gebied van elektrotechniek, mechanica, klimaatbeheersing, energie, communicatienetwerken en infrastructuren. In 2011 realiseerde het bedrijf een omzet van 155 miljoen euro en voor 2012 verwacht men de kaap van de 175 miljoen te overschrijden.

LEES OOK
Over de Dag van de Ingenieur:
Engineering the Engineer: stuur jouw ingenieus studentproject in!
www.engineeringnet.be/belgie/detail_belgie.asp?Id=9553