• 05/03/2013
  • |     BB

Nederlandstalig e-book over de ‹valkuilen van maintenance-software›

Vakspecialist Geoffrey Wintraecken publiceert e-book over onder de valkuilen bij het implementeren van maintenance-software. Voor de technische en onderhoudsdienst. En hun managers.

Trefwoorden: #e-book, #maintenance, #Wintraecken

Lees verder

Nieuws

( Foto: TD-IT-Consult )

ENGINEERINGNET -- Het boek in kwestie heeft als titel 'Het ABC van Maintenance Software: Deel 1'. Waarom een boek over dit thema? Wintraecken: "De reden voor het schrijven van dit boek is dat de meeste implementaties van Maintenance Software falen doordat projecten structureel worden onderschat."

'Het lijkt allemaal zo eenvoudig en simpel, maar door de hoeveelheid aan functies en de raakvlakken met verschillende afdelingen wordt het project al snel omvangrijk en complex. Maar het is niet zo verwonderlijk dat het merendeel van de implementaties faalt. Met meer kennis van zaken neemt de slaagkans van dergelijke projecten enorm toe."

Via het boek wil Wintraecken een leidraad geven hoe het beter kan. "Het verschil tussen falende en succesvolle projecten betreft niet alleen heel veel geld, maar heeft ook te maken met demotivatie van het personeel en gezichtsverlies voor het management".

Dit boek is bedoeld voor allen die met Maintenance Software in aanraking komen of die er al gebruik van maken. Van Maintenance Manager tot het technisch personeel, van studenten op hogere- en middelbare technische scholen tot regionale opleidingscentra.


DETAIL
Het e-book maakt u vertrouwd met alle aspecten van de software voor Technische Diensten, ook wel genoemd Maintenance Software. Het realisatietraject van Maintenance Software wordt als een logisch gestructureerd geheel in 15 stappen beschreven, met praktische voorbeelden, verhelderende figuren en duidelijke bijlagen. Omdat de faalkans van dergelijke projecten zo groot is worden maar liefst 16 valkuilen besproken die u moet proberen te vermijden tijdens het totale realisatie traject.

KOPEN
Kan via de website: http://www.td-it-consult.nl/nl/e-book (incl. voorbeeldpagina's)
Prijs: 58,00 euro, incl. BTW.
Geleverd in zowel PDF, ePub als Mobipocket formaat.