• 20/03/2013

Action Speed Control, exclusieve distribiteur van Inveor

Action Speed Control levert een opbouw frequentieregelaar IP65 voor elke elektromotor.

Trefwoorden: #Action Speed Control, #distributeur, #frequentieregelaar, #inveor

Lees verder

Productnieuws

Action Speed Control is de exclusieve importeur en distributeur voor de Benelux van de Inveor IP65 opbouw frequentieregelaars.

De Inveor onderscheidt zich vooral door zijn praktische opbouwmogelijkheden direct op elke IEC elektromotor middels een adapter. Hij is waterdicht volgens de IP65 norm. Ideaal voor gebruik in natte ruimtes, of buiten.

Indien gewenst kunnen wij de Inveor voor u monteren op de elektromotor van uw voorkeur. Of op een elektromotor vanuit onze eigen voorraad. Vraagt u naar de voorwaarden.

In ons magazijn in Apeldoorn hebben we de meeste 400V Inveor's van 0,37 t/m 22,0 kW en 230V van 0,37 t/m 1,1 kW in voorraad staan.

Kijk u op onze website voor meer informatie:
www.actionspeedcontrol.nl
Action Speed Control B.V.
Laan van de Maagd 81
NL-7324 BT Apeldoorn

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Action Speed Control


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.