• 07/05/2013

Coatings op basis van nanotechnologie

Cristal&Diamond uit Aalst laat weten nanotechnologische coatings te kunnen aanbrengen: op terrassen, parkings, gevels, binnenvloeren, glas, zonnepanelen...

Trefwoorden: #anti-slijtage, #coatings, #Cristal&Diamond, #easy-to-clean effect, #nanotechnologisch

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE -- Nanotechnologie biedt steeds meer mogelijkheden. Enkele jaren geleden was het aanbrengen van coatings nog het voorrecht van zeer grote concerns, vandaag is de technologie afgedaald naar de dagelijkse industriële praktijk.

Zo meldt bijvoorbeeld Cristal&Diamond uit Aalst dat het thans in staat is nanocoatings aan te brengen op allerlei ondergronden, waaronder terrassen, parkings, gevels, binnenvloeren, glas, zonnepanelen,... Het bedrijf heeft al een aantal referenties, zoals bijvoorbeeld Colruyt, Eandis en ISS.

Het gaat om coatings in Ti02, Si02, die als voornaamste resultaten hebben: anti-slijtage, easy-to-clean effect, jaren bestand tegen mos, algen en vetten, anti-bacterisch, anti-statisch, grote kleurvastheid.


Voor meer informatie:
Cristal&Diamond
Marc Callebaut
Korte Zoutstraat 16/1 -9300 Aalst
Tel +32(0)477509302 - Fax +32(0)53415364

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
CRISTAL & DIAMOND


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.