• 13/05/2013

StorageCraft ShadowProtect Granular Recovery for Exchange 7

StorageCraft Europe AG, leverancier van innoverende software oplossingen voor back-up en disaster recovery, introduceert StorageCraft ShadowProtect Granular Recovery for Exchange 7.

Trefwoorden: #Exchange 7, #MGK Technologies, #ShadowProtect, #StorageCraft

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE -- Met deze nieuwe versie kunnen mailboxen, e-mails en attachments hersteld worden vanuit de back-up van een Exchange database.

StorageCraft kan nu licenties van ShadowProtect Granular Recovery for Exchange aanbieden via zijn partnerprogramma StorageCraft Managed Service Provider (MSP).

KMO’s hebben vaak problemen als ze een back-up en restore van Exchange servers moeten maken.

Herstellen van kritieke gegevens na een ramp, een menselijke fout of een onvoorzien verlies van toegang is één van de voordelen van ShadowProtect Granular Recovery for Exchange in combinatie met ShadowProtect Server, ShadowProtect Small Business Server of ShadowProtect Virtual.

«De nieuwste versie van ShadowProtect Granular Recovery for Exchange biedt de bedrijven de nodige tools om snel hun e-mails en mailboxen te herstellen binnen hun algemeen plan voor business continuity», zegt Marc Mutelet, CEO van MGK Technologies, invoerder van StorageCraft producten voor de regio Benelux.

Gebruiksgemak van ShadowProtect Granular Recovery for Exchange 7
Exchange herstellen kan duur en frustrerend zijn. Met ShadowProtect Granular Recovery for Exchange kan gemakkelijk en snel gezocht worden in een Exchange database, zonder behoefte aan extra hulpmiddelen of ingewikkelde hersteloplossingen.

Granular Recovery for Exchange 7 is een krachtig zoekprogramma waarmee kan gezocht worden in mailboxen en e-mails met aangepaste criteria – rechtsreeks vanuit een geïnstalleerd EDB-bestand.

Men kan gemakkelijk in een Exchange database surfen door gebruik te maken van specifieke zoektermen of geavanceerde zoekopties, gebaseerd op de datum van berichten, de afzenders, de bestemmelingen of het onderwerp van een bericht.

Een andere eenvoudig gebruik: surfen in de back-up van een de Exchange database.

Met een eenvoudig drag & drop herstelt ShadowProtect GRE 7 een volledige mailbox of zoveel e-mails of attachments als nodig.

Voordelen van ShadowProtect Granular Recovery for Exchange 7 in een oogopslag

  • Gemakkelijk herstellen van de mailboxen.
  • Snel en gemakkelijk herstellen van e-mails en attachments.
  • Specifieke trefwoorden zoeken in de mailboxen, e-mails of een volledige Exchange database.
  • Wordt gebruikt in combinatie met ShadowProtect Server en ShadowProtect Small Business Server voor een back-up van de volledige Exchange server, voor het herstellen van een systeem en het herstellen van de e-mails.
    ShadowProtect Granular Recovery for Exchange 7 kan hier gedownload worden.

Informatie over StorageCraft Europe
StorageCraft Europe levert innovatieve beveiligingsoplossingen voor disk-based back-up, herstel bij noodgevallen, systeemmigratie en gegevensbeveiliging voor servers, desktops en laptops.

De softwareoplossingen van StorageCraft verkorten de storingsduur, verbeteren de beveiliging en stabiliteit van gegevens en systemen, en verlagen de Total Cost of Ownership (TCO). Zie ook: www.storagecraft.eu.

In de Benelux worden de StorageCraft producten door MGK Technologies exclusief verdeeld en door locale resellers verkocht. Meer info op www.mgk.lu


Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Key Communications


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.