• 02/07/2013

Grontmij Belgium kiest Assec Belgium als Preferred Supplier

Grontmij en Assec hebben in april een raamcontract ondertekend voor ERP development. Met dit contract wordt Assec preferred business software supplier voor Grontmij Belgium.

Trefwoorden: #AEC-markt, #Assec, #Grontmij, #PMO Pro, #Preferred Supplier

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET -- Het raamcontract is het resultaat van een samenwerking die twee jaar geleden gestart is met de implementatie van PMO Pro bij een vestiging van Grontmij in Hasselt.

Assec heeft gespecialiseerde kennis van de AEC-markt in huis, een standaard product PMO Pro dat aanpasbaar is naar specifieke wensen van de klant en snelle, flexibele levering. Grontmij Belgium is onderdeel van Grontmij NV, het op twee na grootste advies- en ingenieursbureau van Europa met bijna 9.000 professionals.

Voor Assec betekent dit contract een belangrijke stap voorwaarts in het segment van grotere spelers in de AEC-markt.

De samenwerking sluit uitermate goed aan op de doelstelling van Assec om een significant aantal grotere bedrijven in de sector als klant te hebben.

Op de vraag hoe Assec de toekomst ziet, wordt er door Nico Schils, directeur van Assec, geantwoord met ‘een gestage omzetgroei te realiseren onder andere met het beste SaaS product voor de sector en verder laten we ook zien dat kleinere gespecialiseerde bedrijven goed met grote partijen kunnen samenwerken'.

Assec heeft vestigingen in België en Nederland en onderscheidt zich door het leveren van op wens aanpasbare standaard software voor de AEC-markt.

Voor meer informatie:
Assec BVBA
De Keyserlei 5, bus 58 - 2018 Antwerpen, België
T: +32 3 20 59 250
nico.schils@assec.com - www.pmopro.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Assec
<< Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant. >>
Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.