• 25/07/2013

Technisch staffingbureau TEC groeide 14% in 2012

Het is niet al kommer en kwel in de human resources. Het technische staffing- en projectenbureau TEC bijvoorbeeld zette in 2012 ronduit schitterende resultaten neer.

Trefwoorden: #Advitek, #Digit4, #hr bureau, #Human Capital Group, #Jef Rymen, #PCI, #staffing, #tec

Lees verder

HR

( Foto: TEC, Jef Rymen )

ENGINEERINGNET.B E- Het technische staffing en projectenbureau TEC heeft in 2012 zeer goede resultaten neergezet ondanks het moeilijke economische klimaat: het omzetcijfer steeg met 14% tot 26,8 miljoen euro, vergeleken met 23,5 miljoen in 2011. Dat meldt het bedrijf in een mededeling.

“In het huidige economische klimaat is het een enorme uitdaging om positieve resultaten neer te zetten. TEC en de vier andere bedrijven binnen Human Capital Group (redactie: Advitek, Digit4, PCI, P&T Techno), staan voor hooggekwalificeerde en ervaren technische consultants. Het resultaat van 2012 bevestigt dat we deze koers moeten aanhouden", aldus CEO Jef Rymen.

Ook voor 2013 voorspelt TEC een positieve groei van meer dan 15%. De focus ligt hierbij naar verluidt op de verdere uitbouw van de bestaande business units.

Voor de bovenliggende holding Human Capital Group ligt een groeiplan op tafel, dat het wil invullen 'via organische groei en acquisities'.


(Bert Belmans)

ACHTERGROND
TEC is een technisch consultancy bedrijf dat al 25 jaar gespecialiseerde consultants inzet voor engineeringprojecten in de industrie, telecom en real estate. TEC maakt deel uit van Human Capital Group.
Human Capital Group op zijn beurt is de holding boven een aantal consultancy bureaus, waaronder Advitek (Luxemburg), Digit4 (België), P&T Techno (Nederland), PCI (België) en TEC (België), samen goed voor zowat 400 consultants.