• 15/10/2013

Destiny meteen naar 14de plaats in Deloitte Technology Fast50 Ranking

Jonge telecomoperator Destiny schiet als nieuwkomer in Belgisch-Nederlandse ranking meteen naar veertiende plaats in 'Deloitte Technology Fast50'.

Trefwoorden: #deloitte, #Deloitte Technology Fast50, #destiny, #ict, #technologie, #telecom

Lees verder

personalia

( Foto: Destiny, Marc Destrée )

ENGINEERINGNET.BE - De Technology Fast50 van Deloitte verkiest de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland en België. De selectie van de vijftig genomineerde bedrijven gebeurt voornamelijk op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar.

Opmerkelijk: een totale nieuwkomer, de telecomoperator Destiny, schiet meteen naar de veertiende plaats, en staat te boek als het vijfde best scorende Belgische bedrijf.

De reden is niet ver te zoeken: over de afgelopen vijf jaar tekende het jonge technologiebedrijf een omzetstijging op van niet minder dan 1.676%.

Volgens CEO Marc Destrée staat zijn bedrijf nog maar aan het begin van zijn groeiverhaal: "We blijven investeren om zo een significant marktaandeel op te bouwen en Destiny te laten uitgroeien tot de belangrijkste challenger op de Belgische B2B telecommarkt.”


(Bert Belmans)

ACHTERGROND
Destiny is een Belgische onafhankelijke telecomoperator, gespecialiseerd in private datanetwerken en telecomoplossingen voor bedrijven. Opgericht in 2008, telt Destiny momenteel 28 medewerkers, werkzaam in het Zaventemse kantoor. Het bedrijf behaalde in 2012 een jaaromzet van 4,6 miljoen euro en bedient gespreid over heel België zo’n 1.000 klanten, waaronder gereputeerde bedrijven zoals Katoennatie, Cevora, Music Hall, Fujitsu, Ecover, Port of Antwerp, Plus Home Services, KULeuven, DNS.be en Würth. Destiny werd in het voorjaar van 2012 verkozen tot meestbelovende onderneming van het jaar tijdens de Nacht van de KMO.