• 22/10/2013

Brussels Airport House officieel ingehuldigd

Het Brussels Airport House is een one-stop service in het hart van de luchthaventerminal, waar alle nuttige informatie over werken op Brussels Airport op één centrale plek te vinden is.

Trefwoorden: #Airport Academy, #Brussels Airport, #Brussels Airport, #Brussels Airport House, #De Lijn, #POM Vlaams-Brabant, #Provincie Vlaams-Brabant, #RESOC Halle-Vilvoorde, #vacatures, #VDAB, #VOKA

Lees verder

HR

( Foto: Wikipedia, Hansueli Krapf )

ENGINEERINGNET.BE -- Het Brussels Airport House is een gezamenlijk initiatief van diverse partners en overheden die actief zijn rond werkgelegenheid en openbaar vervoer.

VDAB, POM Vlaams-Brabant, VOKA, Brussels Airport, De Lijn, Airport Academy, Provincie Vlaams-Brabant en RESOC Halle-Vilvoorde zijn de initiatiefnemers van het Brussels Airport house.

Belangrijk hierbij is de nauwe samenwerking met de tegenhangers uit Brussel en Wallonië van de verschillende partners, zoals BECI, UWE, Brussels Metropolitan, ACTIRIS, FOREM, NMBS en MIVB.

Het Brussels Airport House gaat het ruime jobaanbod toelichten en gaat de werkzoekende op maat adviseren over waar hij of zij kan aankloppen voor de start van een aantrekkelijke loopbaan in de luchtvaart.

“Brussels Airport biedt vandaag werk aan 20.000 medewerkers in de meest uiteenlopende jobs. Na de Antwerpse haven is Brussels Airport de belangrijkste economische groeipool in ons land. De luchthaven is een unieke werkplek die erg tot de verbeelding spreekt. Tegen 2020 voorziet de luchthaven 10.000 bijkomende rechtstreekse en onrechtstreekse jobs”, aldus Arnaud Feist, CEO Brussels Airport.

Voor de 262 bedrijven die personeel tewerkstellen op de luchthaven is het opportuun om de openstaande vacatures snel in te vullen met een geschikte kandidaat.

Het Brussels Airport House heeft daarnaast ook een belangrijke structurele rol, namelijk de duurzame bereikbaarheid via het openbaar vervoer promoten, alsook de noden van de luchthavenmedewerkers inzake openbaar vervoer screenen en de samenwerking stroomlijnen tussen de betrokken partners.


(Guy Leysen)