• 12/11/2013

SSI Schäfer plaatst handig opslagsysteem in EDC van Carglass

Magazijninrichter SSI Schäfer plaatst handig opslagsysteem in Europees distributiecentrum van Carglass in Hasselt.

Trefwoorden: #carglass, #distributie, #magazijn, #orderpicking, #picking, #ssi schafer

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET - Carglass is in België reeds meer dan 25 jaar de specialist in het herstellen en vervangen van autoruiten, van elk automerk, model en leeftijd van voertuig.

Dankzij 41 servicecenters en een 100-tal servicewagens staat Carglass dag en nacht klaar om haar klanten te helpen.

Bovendien geeft Carglass levenslange garantie op het geleverde werk en de uitgevoerde herstellingen.

Voor een optimale inrichting van hun Europees distributiecentrum in Hasselt deed Carglass beroep op de specialisatie van SSI Schäfer, reeds 75 jaar wereldwijde marktleider op het gebied van magazijninrichting. SSI Schäfer installeerde, naast magazijnrekken voor de opslag van werkkledij, ook zijn R3000-legbordsysteem voor de opslag van de omvangrijke onderdelen van allerlei automerken en -modellen.

De legbordstellingen van SSI Schäfer dragen tot max. 5.000 kg per stellingsectie, ideaal voor de dagelijkse picking van onderdelen. De RK-stellingbakken van SSI Schäfer dienen bij Carglass om de vele slow- en fastmovers op een handige en snelle manier te kunnen orderpicken (foto).

Om de efficiëntie nog te vergroten, worden de voorraden van al deze onderdelen op 2 verschillende locaties in het magazijn gestockeerd in Eurofix-bakken op een systeem van legbordstellingen met tussenvloeren.


Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
SSI Schafer


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.