• 13/11/2013

ACE stelt nieuwe laagfrequente luchtveerelementen voor

ACE Stoßdämpfer GmbH lanceerde onlangs nieuw ontwikkelde laagfrequente luchtveerelementen.

Trefwoorden: #ace, #luchtveer, #luchtveren, #machine, #machinebouw, #techniek

Lees verder

Productnieuws

( Foto: ACE Stoßdämpfer GmbH )

ENGINEERINGNET -- Deze laagfrequente luchtveerelementen hebben onder andere de taak om de geluidstrillingen en vibraties van machines in industriële bedrijven te dempen.

Het bedrijf uit Langenfeld, dat wereldwijd wordt erkend als specialist op het gebied van industriële dempingstechniek, presenteert onder het overkoepelende begrip ‘ACEolator’ nu ook een breed aanbod aan oplossingen om ongewenste trillingen te isoleren.

Bovendien stelt ACE talrijke producten ter beschikking om het actuele probleem van luide machines op te lossen, die met hun negatieve trillingen een schadelijke invloed op de werkomgeving hebben.

De nieuwe pneumatische luchtveerelementen van het type PLM zijn met hun lage eigenfrequentie van 3 Hz vooral bedoeld om testinrichtingen en machines met hoog vermogen perfect te isoleren.

Hierbij garandeert een verhouding van 1:1 tussen horizontale en verticale eigenfrequentie een hoge horizontale stabiliteit. Zo is het onder andere mogelijk dat machines op basis van de geringere belasting een langere standtijd vertonen.

Verder worden ook de nieuwe laagfrequente luchtveerelementen van het type PAL met automatische niveauregeling voorgesteld.

De vertegenwoordigers van deze serie zorgen voor optimale omstandigheden met een constant niveau. Deze, vooral bij precisiemeetapparatuur efficiënte variant is gekenmerkt door een snelle reactietijd en door eigenfrequenties die, naargelang de bouwvorm, naar beneden tot waarden van 0,5 Hz reiken.

ACE wijst erop dat met de innovatieve luchtveerelementen vooral bij meetapparatuur nauwkeurige en snelle resulaten kunnen worden verwacht. Bovendien kan behalve de hierboven beschreven voordelen ook een hogere productkwaliteit worden bereikt, als de elementen onder gevoelige machines worden ingezet en de ongewenste trillingen ervan isoleren.

Meer informatie over de laagfrequente luchtveerelementen van de typen PLM en PAL vindt u op de websites ace-ace.de en aceolator.de in het Duits of www.aceolator.eu in het Engels.


Meer informatie:
www.ace-ace.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Küchmedia


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.