• 21/11/2013

GPC Europe is officieel distributeur van OSRAM verlichting

GPC Europe, vakgroothandel in Solar, E-charging en Storage systems, breidt haar ecologisch productaanbod uit met het complete assortiment van OSRAM verlichting.

Trefwoorden: #E-charging, #GPC Europe, #LED, #Osram, #Solar, #Storage systems, #verlichting

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE -- Al meer dan 100 jaar staat de naam OSRAM wereldwijd voor uitstekend licht. OSRAM behoort tot een van de grootste lichtbronnenfabrikanten ter wereld.
Een Hightech onderneming in de lichtindustrie waar energiebesparende producten meer dan 70% van de omzet vertegenwoordigen.

Licht voor elke omgeving
Met innovatieve technologieën en oplossingen schept OSRAM steeds nieuwe mogelijkheden voor verlichting in kantoren, fabriekshallen, woningen en buitentoepassingen. OSRAM investeert in de verdere ontwikkeling van bestaande en van nieuwe producten.

Het productgamma wordt voortdurend uitgebreid met efficiënte en milieuvriendelijke innovaties. Voorbeeld hiervan is een breed scala van LED producten die beantwoorden aan de vraag van de markt naar energiezuinige oplossingen.

In 2011 zijn de activiteiten overgenomen en geïntegreerd van Siteco en Traxon, waarmee OSRAM haar competentie op het gebied van lichtoplossingen verder heeft versterkt. De focus bij nieuwe ontwikkelingen ligt volledig op LED/OLED, die een belangrijk onderdeel uitmaken van de lichtmarkt.

GPC Europe biedt het OSRAM lichtprogramma onder andere aan via de professionele webshop www.gpceurope.com waar naast prijzen en beschikbare voorraad ook alle technische informatie per product terug te vinden is.


Meer informatie:
GPC Europe bvba
Amin Emami, Marketing & Communication
marketing@gpceurope.com - www.gpceurope.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
GPC Europe
<< Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant. >>