• 04/12/2013

Ron van den Oetelaar nieuwe directeur Bosch Rexroth

Sinds begin oktober heeft Ron van den Oetelaar de functie van General Manager van Bosch Rexroth Benelux overgenomen van Jörg de la Motte.

Trefwoorden: #Bosch Rexroth, #Global Sales Marine & Offshore Technology, #Ron Van den Oetelaar, #System Engineer Development & Control

Lees verder

personalia

( Foto: Bosch Rexrtoh, Ron van den Oetelaar )

ENGINEERINGET -- Na een opleiding aan de Nederlandse TU/e begon Ron van den Oetelaar in 1992 bij Bosch Rexroth in de functie van System Engineer Development & Control.

Hij was nauw betrokken bij uiteenlopende nationale en internationale projecten zoals de Deltawerken en onder anderen de wave-generator- en schepenliftsystemen.

In 2013 werd hij Vice President Global Sales Marine & Offshore Technology. Ron heeft uitgebreide kennis op het gebied van engineering en project management en veel ervaring in de drive & control wereld.

Sinds 1 oktober werd hij General Manager en behoudt de verantwoordelijkheid voor Global Sales Marine & Offshore Technology.

Ron van den Oetelaar neemt het stokje over van Jörg de la Motte, die een nieuwe internationale management-functie binnen het Bosch concern in Duitsland heeft aanvaard.


(Guy Leysen)