• 12/12/2013

Doe een worp naar de Innovation Award 2014

Innovatie en vernieuwing zijn onmisbaar in een snel evoluerende sector als de bouw. Daarom heeft de Confederatie samen met het WTCB de Innovation Award opgericht.

Trefwoorden: #batibouw, #building award, #confederatie bouw, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: screenshot inschrijvingsformulier, Confederatie Bouw )

ENGINEERINGNET.BE -- In februari 2014 worden op Batibouw naar jaarlijkse traditie de prestigieuze Belgian Building Awards uitgereikt.

Dit evenement – in samenwerking met de Confederatie Bouw, Ik Ga Bouwen & Renoveren, Trends Top Bouw en de Orde van Architecten – lauwert de realisaties van architecten, bouwheren, studiebureaus en aannemingsbedrijven.

Met deze innovatieprijs wil de Confederatie Bouw het belang van innovatie voor de toekomst van de bouwsector benadrukken: “Innovatie is een zaak van alle aannemers, grote en kleine, algemene aannemers en voltooiingberoepen, bedrijven van wegenwerken en burgerlijke bouwkunde.”

De prijs gaat naar het bedrijf dat het technisch meest innovatieve product of dienst op de markt heeft gebracht. De winnaar wordt bepaald door een jury bestaande uit vertegenwoordigers van de Confederatie Bouw en het WTCB (Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf).

De Confederatie Bouw en het WTCB reiken er de Innovatian Award uit. Om deel te nemen aan deze prestigieuze wedstrijd moet uw inschrijvingsdossier vóór 3 januari 2014 ingediend worden. De deelname is gratis.


(Saskia Van Hoyweghen)