• 31/01/2014

Getronics tekent meerjarig support en maintenance contract bij Smals

Getronics BeLux heeft een meerjarig contract binnengehaald voor het onderhoud van het Cisco netwerkmateriaal van Smals.

Trefwoorden: #Cisco, #eGovernment, #eHealth, #Getronics, #Getronics Belux, #Smals, #Workspace alliance

Lees verder

Nieuws

( Foto: Wikipedia (Raysonho )

ENGINEERINGNET.BE - Vanaf 1 april zal Getronics, leverancier van ICT diensten, het onderhoud en de ondersteuning van het Cisco netwerkmateriaal verzekeren van Smals.

De waarde van het contract wordt geschat op 550.000 euro en loopt over drie jaar. Het gaat om meer dan 1000 actieve netwerkcomponenten van het eigen bedrijfsnetwerk, van het eHealth platform en van het extranet van de Sociale Zekerheid, waarop een twintigtal overheidsinstellingen zijn aangesloten.

Dankzij de raamcontract clausule kunnen ook andere overheidsinstellingen die lid zijn van Smals onder dezelfde voorwaarden intekenen voor de ondersteuning van hun Cisco materiaal.

Ronny De Goedt, CEO Getronics: "Smals en de aangesloten publieke instellingen behoren tot de belangrijkste ICT-organisaties van ons land. We zijn dan ook verheugd dat zij opnieuw voor ons hebben gekozen op basis van technische criteria en de kwaliteit van onze diensten."

Door haar dienstverlening uit te besteden aan Getronics kan Smals de beschikbaarheid van haar diensten dag en nacht waarborgen. Haar netwerken ondersteunen immers honderden bedrijfskritieke e-government en e-health toepassingen, zoals de administratie van de sociale bijdragen voor alle Belgische werknemers en werkgevers.


(Saskia Van Hoyweghen) , voorbeeld van een Cisco server)

Achtergrond
Smals is de gemeenschappelijke ICT organisatie van enkele tientallen publieke instellingen in het domein van de gezondheidszorg op zowel lokaal, regionaal als federaal niveau.

Getronics is een ICT-dienstengroep die deel uitmaakt van de AURELIS Group, een holding met hoofdzetel in München. Getronics stelt ongeveer 4000 mensen te werk in 13 landen.