• 06/02/2014

Datability op CeBIT in Hannover van 10 tot 14 maart 2014 - invitatie

Met als hoofdthema “Datability” zal CeBIT, ’s werelds nummer 1 event voor de digitale wereld, zich van 10 tot 14 maart 2014 presenteren in Hannover, Duitsland.

Trefwoorden: #CeBIT, #Datability, #Global Fairs, #Hannover Messe

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Laat u inspireren door Steve Wozniak, Eugene Kaspersky en Jimmy Wales !

De term “Datability” vormt een combinatie van de internationale markttrend “Big Data” en de nodige duurzaamheid (sustainability) en verantwoordelijkheid (responsibility) met betrekking tot het gebruik hiervan.

Het is uiterst belangrijk om de grote hoeveelheden aan informatie op een juiste manier te kunnen analyseren om nieuwe opportuniteiten te generen op het vlak van procesoptimalisatie en grondstoffenefficiëntie.

Bovendien kan men op deze manier ook voordelen genereren voor gewone mensen, of ze nu patiënten zijn in de gezondheidssector, passagiers in het lucht- of baantransport, of klanten die online winkelen.

Naast het intelligent analyseren van grote hoeveelheden data, speelt een sterke databeveiliging uiteraard een cruciale rol in het gebruik ervan.

Dit aspect zal tijdens CeBIT 2014 dan ook hand in hand gaan met de presentaties van “Big data”, en zijn zij als een rode draad terug te vinden in de verschillende topics en de talrijke voordrachten die op CeBIT 2014 aan bod komen.

Bij deze voordrachten horen ook de CeBIT Global Conferences, die dit jaar opnieuw een hele reeks topsprekers aan u mag voorstellen.

Laat u inspireren door mensen als Steve Wozniak (medeoprichter Apple), Eugene Kaspersky (CEO Kaspersky Lab), Jimmy Wales (Founder Wikipedia), Cristina Riesen (General Manager Evernote), Lars Fjeldsoe-Nielsen (Head of Mobile Dropbox), en velen meer.

Een overzicht van de meer dan 100 sprekers vindt u op de website van CeBIT (www.cebit.de).

Meer informatie over de mogelijkheden om naar Hannover te reizen, krijgt u bij Global Fairs NV, de Belgische Vertegenwoordiging van Deutsche Messe.

U kan hen bereiken via info@messe.be of op het nr. 016/73.45.51. Er staan onder andere een eendaagse chartervlucht en een busreis op het programma. Meer informatie vindt u ook op de website www.messe.be.

Wenst u op eigen krachten naar Hannover te reizen? Registreer u dan alvast voor een gratis inkomkaart aan de hand van deze link!

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Global Fairs


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.