• 18/02/2014

Southco lanceert nieuwe aluminium Vise Action spansluiting

De nieuwe aluminium Vise Action spansluiting van Southco voldoet aan de Europese normen voor brandwerendheid.

Trefwoorden: #E3 spansluiting, #Southco, #trillingsbestendige afsluiting, #Vise Action spansluiting

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET - Southco heeft onlangs een aluminium versie van zijn zeer succesvolle E3 Vise Action spansluiting geïntroduceerd, die zorgt voor robuuste, trillingsbestendige afsluiting.

De aluminium E3 spansluiting voldoet aan de Europese eisen voor brandwerendheid bij spoorwegtoepassingen en is geschikt voor een breed scala van industrieën.De E3 spansluiting onderscheidt zich door een lichtgewicht, aluminium constructie en biedt hoge sterkte en superieure levensduur voor zware installaties.

Uniformiteit met bestaande producten zorgt voor een eenvoudige installatie. De aluminium E3 spansluiting voldoet tevens aan de Europese norm EN45545, die gebruiksgemak voorschrijft voor componenten, bedoeld voor spoorwegtoepassingen.

Global Product Manager Duncan McArdle voegt toe: "Southco is de eerste die een lichtgewicht, aluminium spansluiting introduceert die voldoet aan EN45545.

De aluminium E3 spansluiting biedt de optie om te upgraden naar een sterkere, corrosiebestendige vergrendeling, vergelijkbaar met vergrendelingen van een zinklegering. De aluminium E3 is geschikt voor gebruik in een verscheidenheid van transporttoepassingen, alsmede in vele andere industrieën."

Voor meer informatie over Southco's complete lijn E3 Vise Action spansluitingen,
kunt u terecht op www.southco.com of e-mailen naar de 24/7 klantenservice op info@southco.com <<

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
MEPAX


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.