• 27/02/2014

Uw machines veilig en efficiënt draadloos besturen is mogelijk!

Met haar ervaren team, jarenlange ervaring en een doordacht gamma, staat AWSystems al jaren bekend als toonaangevend leverancier van radiografische afstandsbedieningen voor de industrie.

Trefwoorden: #AWSystems, #draadloze systemen, #Hetronic, #radiografische afstandsbedieningen

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Het manipuleren van kranen, kraanwagens, heftrucks enz. vergt van de bediener een optimale concentratie.

AWSystems voert sinds jaren het gamma van fabrikant Hetronic in, welke doordachte draadloze systemen voor de bediening van deze machines, dmv een zender/ontvanger ontwikkelt.

Uitgangspunt in de ontwikkeling van nieuwe producten is enerzijds de veiligheid van operator en eventuele omstaanders, alsook het bedieningsgemak van het toestel. Resultaat is een verhoogde veiligheid, hierdoor een scherpere concentratie op de taak en een comfortabelere werksfeer.

Vermits AWSystems aan de ingang van de Antwerpse haven haar kantoren heeft, wil zij ook voldoen aan de vraag van klanten uit de zware industrie, petrochemie en de chemische plants.

Vandaag heeft AWSystems een compleet gamma, gaande van bedieningstoestellen voor "lichtere" toepassingen, alsook voor de klant welke opereert in explosiegevaarlijke zones (ATEX); Explosieveilige bedieningen zijn beschikbaar voor Zone 1/2 en dragen de verplichte certificaten conform deze werkomgeving.

Elk toestel kan in functie van de behoefte voor de manipulatie van de machine aangepast worden. De toepassingsgebieden zijn bijzonder ruim; een oplossing voor uw machine vindt u gegarandeerd bij ons.


Voor meer informatie:
AWSystems
Pauwelsdreef 100 - B-2940 Hoevenen
T.: +32 (0)3 660 14 00 - F.: +32 (0)3 665 45 07
info@awsystems.be - www.awsystems.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
AW Systems


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.