• 13/03/2014

Rockwell Automation sterk vertegenwoordigd op Interpack 2014 - invitatie

Rockwell Automation gaat op Interpack 2014 een prominente plek innemen. "De verpakkingsindustrie vraagt om innovatieve en makkelijk te integreren machines".

Trefwoorden: #Interpack, #Rockwell Automation, #Rockwell Automation Connection Point

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Op het Rockwell Automation Connection Point gaan machinebouwers meer dan 215 nieuwe machines presenteren die uitgerust zijn met automatiserings-, besturing-, proces- en beveiligingsoplossingen van Rockwell Automation.

Daar staan specialisten klaar om vragen te beantwoorden en bezoekers kennis te laten maken met de nieuwste technologieën.

In de sterk competitieve markt vraagt de verpakkingsindustrie om innovatieve machines die makkelijk te integreren zijn met andere infrastructuren binnen het bedrijf.

Door flexibele en efficiënte apparatuur neemt de business agility (organisatorische flexibiliteit) toe, de productiviteit wordt geoptimaliseerd en de eindgebruikers worden geholpen om doelstellingen op het gebied van duurzaamheid te realiseren. Tegelijkertijd moeten de totale eigendomskosten (TCO) omlaag.

Relaties bevorderen
Tijdens Interpack 2014 gaat Rockwell Automation helpen om de relaties tussen machinebouwers en fabrikanten te bevorderen. Deze aanpak weerspiegelt het officiële doel van het evenement van 2014 - inzicht geven in de hele waardeketen; van de productie en verfijning van verpakkingen en verpakkingsmaterialen via verpakking en distributie tot kwaliteitsborging en consumentenbescherming.

Rockwell Automation heeft producten, oplossingen, mogelijkheden en voorbeelden van succesvolle implementaties bij elke stap in dit proces. Tevens kunnen klanten kennis maken met nieuwe en reeds bestaande hoogwaardige en innovatieve uitvindingen van verschillende machinebouwers.

Speciale website
Via deze website biedt Rockwell Automation de mogelijkheid om een bezoek aan Interpack nog beter voor te bereiden. Op de website zijn drie thema’s te vinden, waarover tijdens de beurs meer informatie is te verkrijgen.

Voor bezoekers die niet veel tijd hebben, is er een documentatiemap op de stand beschikbaar. Ook kunnen zij ter plaatse een vervolgafspraak maken met een van de specialisten van Rockwell Automation of een bedrijfsbezoek plannen.

PRAKTISCH
Interpack 2014 vindt plaats van 8 tot 14 mei 2014 in Düsseldorf, Duitsland.
Rockwell Automation is te vinden in Hal 6 Stand A61.

ACHTERGROND
Rockwell Automation, Inc., 's werelds grootste bedrijf gericht op industriële automatisering en informatie, maakt haar klanten productiever en de wereld duurzamer. Het hoofdkantoor is gevestigd in Milwaukee, Wisconsin. Rockwell Automation heeft meer dan 22.000 werknemers in dienst die klanten in meer dan 80 landen bedienen.

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
NoX PR & Content


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.