• 20/03/2014

Nussbaumer lanceert nieuwe E-catalogus

Meer dan 80 jaar biedt Nussbaumer, met merken als Greenlee, Klauke en Electa, 'oplossingen op maat van de klant' voor veiligheid en verbindingen in elektrotechnische HVAC- en OEM-sector.

Trefwoorden: #E-catalogus, #Nussbaumer, #veiligheid, #verbindingen in elektrotechnische HVAC

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Op de website van Nussbaumer is geopteerd om de professional een compleet overzicht te geven van het uitgebreide gamma materialen en gereedschappen.

Nussbaumer legt hierbij de nadruk op informeren en ondersteunen. De vormgeving is gemaakt in de vernieuwde huisstijl met een verbeterde navigatie en veel nieuwe mogelijkheden.

Een site met meer ambitie
De materialen zijn ondergebracht in productcategorieën waardoor de bezoeker op een efficiënte en snelle manier een schat aan informatie terugvindt.

  • Een éénvoudige zoekfunctie stelt u in staat om op merk, referentie of omschrijving een product snel terug te vinden.
  • Elk artikel kan geselecteerd worden en in een lijst worden bewaard. Met uw accountgegevens bewerkt en bewaart u deze selectie voor later.
  • Vraag van uw geselecteerde product(en) onmiddellijk een uitgebreide technische documentatie of een offerte aan.

De ontwikkeling van deze E-catalogus is nog maar het prille begin van een reeks vernieuwingen die Nussbaumer in 2014 zal doorvoeren.

Voor meer informatie:
Nussbaumer nv
Zinkstraat 10 - Industriezone Dassenveld
Tel. 02/357 09 40 - Fax. 02/354 96 79
info@nussbaumer.be - www.nussbaumer.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Nussbaumer


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.