• 08/04/2014

Informatieplatform voor energie-efficiëntie - invitatie

Gratis tickets voor vakbeurs voor industriële warmte- en koudetechniek, WTT-Expo, van 8 tot 10 april 2014, Karlsruhe

Trefwoorden: #Halltec-Expo, #Innovatieve en milieuvriendelijke installatietechniek, #Paint-Expo, #WTT-Expo

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Voor de vijfde keer biedt de vakbeurs voor industriële warmte- en koudetechniek, WTT-Expo, van 8 tot 10 april 2014 een optimaal informatieplatform voor energie-efficiënte systeemoptimalisatie van toestellen in procestechnische toepassingen.

De kerncomponenten van WTT-Expo zijn warmtewisselaars en technische installaties voor warmtedragers en industriële warmteterugwinning.

Voor het eerst vindt WTT-Expo samen met PaintExpo, de internationale hoofdbeurs voor industriële laktechniek, en HallTec, vakbeurs voor technische uitrusting van gebouwen in de industrie- en nijverheidsbouw in Karlsruhe plaats.

In de laktechniek en de daarmee verbonden droogprocessen (PaintExpo) bestaat een aanzienlijk potentieel aan afvalwarmte en warmteterugwinning speelt daarbij een belangrijke rol. HallTec biedt systeemoplossingen voor optimaal energiegebruik in gebouwtechniek die bijvoorbeeld energie kunnen gebruiken uit de klimaatregeling van industriële gebouwen.

Systemen op zonnewarmte, fotovoltaïsche systemen en ook geoptimaliseerde systemen voor de verwarming van hallen, (led-) lichtsystemen en systemen voor de terugwinning van afvalwarmte leiden tot een aanzienlijk verbeterde energiebalans van gebouwen. Dat bespaart duurzame primaire energie en dus ook kosten.

“Tegen het begin van de beurs midden april rekenen wij op 120 exposanten uit meer dan elf landen voor de WTT-Expo en 40 exposanten voor de HallTec”, verklaarde Britta Wirtz, zaakvoerster van de firma Karlsruher Messe- und Kongress-GmbH.

Indien u de beurs wilt bezoeken kunt u via de website www.wtt-expo.com/ticketshop de promocode VISIT-WTT14 gebruiken en kunt u gratis entreetickets voor de beurs downloaden.

Wetenschappelijke impulsen
Voor de sector van de industriële warmtetechniek verkregen de organisatoren van de Karlsruher Messe de medewerking het Institut für Technologie (KIT - Instituut voor Technologie) en de Hochschule - Technik und Wirtschaft (Hogeschool - Techniek en Economie).

Ze zullen hun actuele wetenschappelijke resultaten op 9 april presenteren op de WTT-Expo onder de titel “Warmteoverdracht: Impulsen uit de wetenschap”.

Op het programma staan vakvoordrachten over microstructuur-warmteoverdragers, adsorptiewarmtepompen en de stand van de techniek bij mini- en microchannel-warmteoverdragers.

Andere thema’s zijn vloeibare metalen als media voor hogetemperatuurwarmtedragers en warmteoverdracht in keramische en metallieke sponzen.


Bijkomende inlichtingen op:
www.wtt-expo.com / www.halltec-expo.com / www.paintexpo.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Karlsruher Messe- und Kongress


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.