Inschrijving geopend Women in Technology modellenwedstrijd 2015

De inschrijvingen voor de 'Women in Technology'-kalender zijn geopend. Dat meldt het Nederlandse Dosign Engineering. "Dit is knipoog naar al het moois dat techniekbranche te bieden heeft"

Trefwoorden: #dosign, #feuth, #kalender, #modellenwedstrijd, #techniek, #women in technologie

Lees verder

HR

( Foto: Dosign )

ENGINEERINGNET.NL – Ambitieuze vrouwen die beroepsmatig actief zijn in techniek, kunnen zich vanaf nu aanmelden om een plaatsje te veroveren in de intussen zeer populaire Women in Technology kalender.

De befaamde Women in Technology kalender, die dit jaar voor de zesde keer wordt uitgegeven, prijkt in vele laboratoria, kantoren en directiekamers.

Vrouwen zijn schaars in de techniek, verklaart Dosign het waarom van zijn initiatief: 'Terwijl vrouwen juist hun mannetje staan in deze branche. Ze zijn gedreven in hun vak en vervullen er veelal belangrijke functies'.

“De kalender een knipoog naar al het moois dat de techniekbranche te bieden heeft”, stelt commercieel directeur Ramon Feuth.

Tijdens de wedstrijd strijden representatieve en slimme, technische vrouwen online om 12 plekken in de kalender 2015 en 12 studiecheques (t.w.v. 1.000 euro). Het uiteindelijke covermodel wint een reis voor 2 naar Dubai ter waarde van 3.000 euro.

Oproep
Ben je of ken je een ambitieuze, representatieve vrouw met een technisch profiel en een visie op techniek? Meld je dan aan of stuur de actie door! Stemmen kan vanaf 1 juli t/m 31 augustus 2014.