• 11/06/2014

Infosessies van Siemens over energie-efficiënte SIMOTICS-motoren - invitatie

Benieuwd naar de SIMOTICS-motoren van Siemens, volledig geoptimaliseerd voor de SINAMICS-frequentieregelaars én die voldoen aan de nieuwe IE3-klasse? Schrijf in voor de infosessies.

Trefwoorden: #energie-efficiëntieklasse IE3, #IE2, #Infosessies, #Motortechnologie gedreven door innovatie, #Siemens, #SIMOTICS-motoren, #SINAMICS-frequentieregelaars

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE – Vanaf 1 januari 2015 wordt energie-efficiëntieklasse IE3 - of IE2 met een frequentieregelaar - de minimumnorm voor nieuwe motoren. Dat is een belangrijke stap naar een milieuvriendelijkere industrie. En goed nieuws voor uw energiefactuur.

Als leidende producent van standaardmotoren voor alle industriële applicaties is Siemens helemaal klaar voor deze deadline.

Meer nog: met Integrated Drive Systems – de complete oplossingen voor de volledige aandrijftrein – maakt Siemens naadloos de brug van motorefficiëntie naar systeemefficiëntie. Het resultaat? Maximale prestaties en beschikbaarheid van uw installatie.

Daarom laten we u van 18 tem 25 juni graag kennismaken met onze vernieuwde portfolio tijdens drie verhelderende infosessies bij onze partners in uw buurt.

We stellen er onder meer onze nieuwe reeks SIMOTICS-motoren voor, geoptimaliseerd voor werking met SINAMICS-frequentieregelaars, en onze veelzijdige, explosiebestendige IE2 of IE3-motoren in aluminium of gietijzer. Bovendien krijgt u inzicht in de nieuwe IE-normen en ATEX-reglementering.

De toekomst begint vandaag. De IE4 norm en SIMOTICS VSD10-motoren geoptimaliseerd voor werking met SINAMICS G120-aandrijfsystemen staan in hun startblokken.

Siemens en zijn partners staan er klaar voor!
En uiteraard is er ook uitgebreid mogelijkheid om te netwerken met uw sectorcollega’s.
Zorg dus dat u deze boeiende infosessie niet mist. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen.


Praktisch
18/06 : MGH: Luithagen Haven 2 Unit K - 2030 Antwerpen
20/06 : Motoren Françoys: Akkerstraat 10 - 9090 Melle
25/06 : AMR: Industrieterrein Kolmen 1138 - 3570 Alken

INSCHRIJVEN

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Siemens


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.