• 13/06/2014

Praktijktip: Liquiline CM444R vereenvoudigt uw analysemeting

Liquiline CM444R is de analyse PLC voor alle toepassingen , vooral wanneer er weinig ruimte is. Het revolutionaire montageconcept vereenvoudigt en versnelt montage, inbedrijfname en onderhoud.

Trefwoorden: #analyse PLC, #Endress+Hauser, #Liquiline CM444R, #Memosens analysesensoren, #revolutionaire montageconcept

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Endress+Hauser )

ENGINEERINGNET.BE - Hierdoor bespaart u elke dag tijd en geld. De CM444R is compact, past in elke kast en is verkrijgbaar vanaf 2 kanalen, maar net zo makkelijk als 4, 6 of zelfs 8 kanaals uitvoering.

Het display kan eenvoudig in de deur van een installatiekast of paneel worden gemonteerd en met een standaard UTP kabel verbonden met de controller.

Alle Memosens analysesensoren kunnen Plug&Play worden aangesloten.

Zijn grootste voordelen in een notendop: eenvoudige bediening; eenvoudig aan te passen (voor paneel en DIN-rail montage); en eenvoudig onderhoud.

Dit toestel zal uw analysemetingen ongetwijfeld sterk vereenvoudigen.


Klik hier voor meer informatie

Voor meer informatie:
Endress+Hauser nv/sa
Rue Carlistraat 13 - B-1140 Bruxelles - Brussel
info@be.endress.com - www.be.endress.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Endress+Hauser


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.