• 30/07/2014

ATPC automatiseert overslag van LPG in Antwerpse haven

Voor de automatisering van het proces deed ATPC, gevestigd in het Antwerpse havengebied, een beroep op ABB.

Trefwoorden: #ABB, #ATPC, #LPG, #overslag, #raffinaderij

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - ATPC in het Antwerpse havengebied, was oorspronkelijk een klassieke raffinaderij, maar het bedrijf legt zich tegenwoordig toe op de op- en overslag van olieproducten en LPG en is tevens één van de grootste onafhankelijke bitumenproducenten van Europa.

Voor de automatisering van het totale overslagproces van LPG deed ATPC een beroep op ABB. De opdracht was ambitieus en complex: dankzij optimale samenwerking werd het een succes.


Lees hier volledige artikel.

Enkele citaten uit het artikel zijn:
Kris Vinck, DCS administrator ATPC zegt “Uiteindelijk gingen wij in zee met ABB om ons te ondersteunen bij de complexiteit van het LPG-project’

Jan-Willem Bots, projectleider automatisering ATPC vertelt “Om die hoeveelheid aan systemen te laten samenwerken, hadden wij een soort mastersysteem nodig en dat heeft ABB ons geleverd”. <

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
ABB


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.