• 30/06/2014

CimPro biedt 'slimme' beheeroplossingen met nieuwe website

Met de nieuwe website van CimPro kunnen bedrijven en organisaties vanaf nu terecht voor slimme en efficiënte beheeroplossingen op het gebied van water, energie, productie en alarmsystemen.

Trefwoorden: #beheeroplossingen, #CimPro, #procesverbeteringen

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Op de nieuwe website kunnen bezoekers terecht voor inspiratie en praktische tips op het gebied van slimme infra, gebouwen en fabrieken. Via de webshop zijn klanten slechts een muisklik verwijderd van daadwerkelijke besparingen of procesverbeteringen.

Webshop
Een product is digitaal snel besteld en kan ook snel worden ingevoerd. Alle producten in de webshop zijn makkelijk terug te vinden en uitvoerig gedocumenteerd. Geregistreerde gebruikers kunnen niet alleen producten bestellen, maar ook alle manuals en software pakketten downloaden.

Nieuwe website
Met de nieuwe website www.cimpro.com kan CimPro klanten nog beter en gerichter ondersteunen. Bovendien kunnen zij vanaf nu ook profiteren van de kennis en ervaring van vergelijkbare bedrijven en organisaties. Dat leidt wellicht tot oplossingen waaraan bezoekers anders nooit gedacht zouden hebben.

TV-kanaal
Via het nieuwe webportaal is ook het TV-kanaal van CimPro op Youtube te bereiken. Relaties kunnen hier praktische productvideo’s en klantreferenties bekijken. Binnenkort zullen hier ook trainingvideo’s verschijnen, zodat klanten zich eventueel via e-learning kunnen bijscholen.


Over CimPro
CimPro BV is leverancier van open besturingssystemen. Het gaat hierbij om systemen die bestaan uit goed integreerbare standaardproducten, gebaseerd op industriële standaarden.

Een toenemend aantal leveranciers van industriële besturingssystemen conformeert zich aan deze standaarden. Hierdoor zijn steeds meer producten van verschillende fabrikanten onderling uitwisselbaar.

CimPro BV levert hard- en software, consultancy, opleidingen, technische ondersteuning en after sales. Tot de klantenkring behoren gerenommeerde bedrijven waaronder AKZONobel, Apollo Vredestein en Mars Nederland.


Voor meer informatie
CimPro, Marcel Laes
Europark Oost 34 - B-9100 Sint-Niklaas
T.: 03/765 09 53 - mlaes@Cimpro.com - www.cimpro.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
CimPro


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.