Genomineerden ’Leeuw van de Export 2014’ bekend

Onlangs maakte een jury van prominenten uit de economische wereld bekend welke 6 Vlaamse bedrijven kans maken op de prestigieuze exportprijs ‘Leeuw van de Export 2014’.

Trefwoorden: #export, #FIT, #Flanders Investment & Trade, #Leeuw van de Export

Lees verder

Nieuws

( Foto: (c )

ENGINEERINGNET.BE - Dit jaar werden de nominaties toegekend aan Brouwerij L. Huyghe, HTMS, Vermeiren Princeps, Agristo, BIOBEST en Datwyler Pharma Packaging Belgium.

Met de Leeuw van de Export beloont Flanders Investment & Trade jaarlijks bedrijven die uitzonderlijke exportprestaties neerzetten. In totaal schreven 24 bedrijven zich in voor deze 13de editie van de wedstrijd. De uiteindelijke winnaars worden bekend gemaakt tijdens een groots event op woensdag 17 september in de Bijloke in Gent.

Ook dit jaar wordt de Leeuw in twee categorieën uitgereikt: zowel ‘kleine tot middelgrote’ als ‘grote’ bedrijven kunnen aanspraak maken op de prestigieuze prijs, een aanpak die duidelijk op enthousiasme kan rekenen.

De succesverhalen van de vorige winnaars van de prijs spreken tot de verbeelding: de Leeuw van de Export mag onder meer Waterleau, Duvel-Moortgat, DEME en H.Essers tot zijn laureaten rekenen.


Flanders Investment & Trade)