• 05/09/2014

Nationale WKK-ontmoetingsdag op 2 oktober in Groot-Bijgaarden - uitnodiging

Warmtekrachtkoppeling (WKK) blijft voor velen nog een onbekende. Nochtans is er dankzij de grote vermogensrange voor bijna elk project wel een geschikte WKK-installatie te vinden.

Trefwoorden: #COGEN Vlaanderen, #nationale WKK-ontmoetingsdag, #Smart Grids Flanders, #Warmtekrachtkoppeling, #WKK

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - COGEN Vlaanderen organiseert op donderdag 2 oktober samen met de WKK-facilitatoren voor het Waalse en Brusselse Gewest de eerste “nationale WKK-ontmoetingsdag”.

We kijken echter niet alleen over de taalgrens, maar we blikken ook vooruit en leggen in samenwerking met Smart Grids Flanders de link met een actueel thema: WKK binnen de energienetten van vandaag en morgen.

De WKK-ontmoetingsdag is een gelegenheid om op één dag een pak informatie in te winnen via interessante voordrachten voor bedrijven en organisaties die hun energieverbruik willen optimaliseren, maar ook voor de bedrijven uit de energiesector.

Daarnaast is het ook een ideaal netwerkmoment: op de bijhorende beurs kan u bedrijven aanspreken voor concreet advies betreffende uw project of nieuwe contacten leggen met bedrijven uit de WKK- en de bredere energiesector.

Bovendien ontvangen alle deelnemers een exemplaar van de nieuwe WKK-wegwijzer, een publicatie met daarin een pak nuttige artikels en een marktoverzicht van WKK in Vlaanderen.

Tot slot is er ook de mogelijkheid om de WKK te bezoeken van het nabijgelegen wellnesscentrum "Waerwaters".

De WKK-ontmoetingsdag vindt plaats op een erg mooie locatie, namelijk de Salons Waerboom in Groot-Bijgaarden (Jozef Mertensstraat 140 - 1702 Groot-Bijgaarden)

Kom meer te weten over deze ecologisch en economisch interessante oplossing voor uw hoge energiefactuur en bezoek onze nationale WKK-ontmoetingsdag.

Het volledige programma en bijkomende informatie vindt u op www.cogenvlaanderen.be

Voor meer informatie:
COGEN Vlaanderen vzw
Zwartzustersstraat 16, bus 9 - 3000 Leuven
Tel. +32 (0)16 58 59 97
info@cogenvlaanderen.be - www.cogenvlaanderen.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
COGEN Vlaanderen


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.