CEO Minkels stapt over naar moederbedrijf Legrand

De huidige CEO Jeroen Hol stapt in november over naar Legrand, waar hij de leiding krijgt over de strategische businessunit Legrand Digital Infrastructures.

Trefwoorden: #audio/video systems, #CEO, #Datacenters, #Home & Networking, #Jeroen Hol, #LAN, #Legrand, #Legrand Digital Infrastructures, #Minkels

Lees verder

personalia

( Foto: Minkels, Jeroen Hol )

ENGINEERINGNET.NL - Minkels werd in 2012 door Legrand overgenomen en is onderdeel van de strategische businessunit Digital Infrastructures, waarin de wereldwijde portfolio op het gebied van digital data distribution is ondergebracht.

De activiteiten binnen het portfolio beslaan vier oplossingsgebieden: LAN, Datacenters, Home & Networking, en audio/video systems. De oplossingen worden onder andere geleverd via de merken Legrand, Minkels, Ortronics en Estap. Jeroen Hol krijgt als Deputy Vice President Digital Infrastructures de leiding over deze Strategische Business Unit. In de nieuwe functie zal hij direct rapporteren aan de board van Legrand.

Jeroen Hol werkt sinds negen jaar voor Minkels, waarvan de laatste drie jaar als Chief Executive Officer. Als CEO heeft hij verschillende belangrijke wijzigingen doorgevoerd in die organisatie. Ook heeft hij de weg vrij gemaakt om internationaal sterker te kunnen groeien, onder andere via het verkoop- en distributienetwerk van het moederbedrijf.

Jeroen Hol wordt vervangen door Christiaan van Terheijden, die komt van Legrand Oostenrijk waar hij de functie van Commercial Director bekleedde.