• 23/10/2014

ACE Trillingstechniek en VibroChecker App op de BeNeLux-beurzen

ACE Stoßdämpfer hoort bij de exposanten van de herfst- en voorjaarsbeurzen 2014 en 2015 in de BeNeLux-landen.

Trefwoorden: #ACE Stoßdämpfer, #ACE Trillingstechniek, #dempingstechniek, #VibroChecker App

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET - Van specialisten voor dempingstechniek heeft zich de onderneming bestendig verder ontwikkeld en behoort sinds oktober 2013 tot de gerenommeerde SKF groep.

Met veiligheidsproducten en innovatieve oplossingen op de gebieden van de snelheidsregeling en sinds kort ook de trillingstechniek kon ACE het portfolio aan machine-elementen steeds verder uitbouwen.

Dat constructeurs tegenwoordig producten, systemen en diensten voor zo goed als iedere toepassing uit één hand krijgen, toont ACE de geïnteresseerde bezoekers op de Precisiebeurs in Veldhoven, op de Constructeursdag 2014 in Maarssen en op de Indumation 2015 in Kortrijk.

Als bijzonderheid bieden de ACE experts bij alle evenementen het downloaden van de kosteloze App VibroChecker voor trillingsmeting aan.

ACE geldt als markt- en technologieleider bij kleine- en industriële schokdempers. Maar de onderneming uit Langenfeld in het Rijnland is in de verschillende branches niet alleen als innovatieve partner voor dempingsoplossingen van allerlei aard bekend.

Andere ACE producten zoals bijv. industriegasveren voor snelheidsregeling vinden in de automobiel-, meubel- en levensmiddelenindustrie net zo goed toepassing als in de medische techniek, bij huishoudelijke apparaten of in de nautische sector.

Ook rotatieremmen en hydraulische remcilinders horen in deze categorie en markten. Tot de veiligheidsproducten horen o.a. veiligheidsschokdempers voor portaal- en kraansystemen of TUBUS structuurdempers, die voornamelijk voor de noodstop zijn ontworpen. De opsomming laat zich bijna naar behoefte voortzetten.

Vaak worden de oplossingen van ACE gebruikt, omdat ze innovatief of in nauwe afstemming op de behoeften van de betreffende klant zijn vervaardigd. Dit gebeurde dit jaar ook bij het Motek-thema van de Rijnlanders, de trillingstechniek. Op dit gebied leidden vooral de strengere richtlijnen van de wetgever met betrekking tot emissie- en werknemerbescherming tot hogere eisen aan de verschillende branches.

Omdat de isolatie van oscillaties en trillingen in de industrie toenemend aan betekenis wint, wijdt ACE dit jaar 50 procent van het standoppervlak op de Stuttgarter beurs aan dit thema. Afhankelijk van de toepassing biedt de onderneming veel verschillende producten voor geluidsminimalisatie en trillingsisolatie aan.

Zo worden bijvoorbeeld bij laagfrequente storingen luchtveersystemen toegepast. Rubber-metaal-isolatoren en machinevoeten elimineren o.a. oscillaties van motoren, compressoren en ventilatoren. Dempingsplaten van het type SLAB vinden toepassing bijv. bij machinefundamenten, bij pijpleidingen of bij achteraf te beschermen machines.

Nu nieuw en gratis bij ACE: VibroChecker App vervangt dure testopstellingen
Klanten tijd, geld besparen en bestaande oplossingen optimaliseren, voor ACE zijn dat belangrijke richtlijnen, die aan de hand van het nieuwtje VibroChecker exemplarisch aantonen, hoe serieus ACE het met klantnabijheid, hulp bij zelfhulp en service meent.

Bij VibroChecker gaat het om een  App voor de iPhone, waarmee in korte tijd de ideale ACE producten voor isolatie van trillingen kunnen worden bepaald. De gebruiker hoeft daarvoor slechts zijn smartphone op de te isoleren omgeving te leggen en de App te starten.

Dure testopstellingen behoren daarmee in de regel tot het verleden, vooral omdat de met de VibroChecker verkregen data eenvoudig per e-mail direct uit de App in CSV-formaat kunnen worden doorgestuurd.

Om het analysevermogen van de data thuis te ondersteunen, wordt een aanvullend programma op basis van de Excel-tabellencalculatie van Microsoft mee aangeboden. De respons op deze kleine helper was tot dusver zeer goed en kan binnenkort eventueel nog beter worden.

Want ACE biedt de App op de beurzen niet alleen als gratis download aan, maar de adviseurs van ACE presenteren ze op de stands bovendien aan testscenario's. Tot dusver is de VibroChecker in een Engelstalige versie beschikbaar. Vanwege de goede respons en vraag van andere nationale markten komen er echter ook Duitse en Franstalige versies..

Naast de verschillende producten bij het thema trillingstechniek toont ACE op de Precisiebeurs op 12 en 13.11.2014 in Veldhoven en op 18.11 op de  Constructeursdag 2014 in Maarssen en op de Indumation 2015 van 6 tot 8mei 2015 in Kortrijk  op stand H1-A07 nog andere machine-elementen en oplossingen zoals bijv.:

  • Industriegasveren en schrapers voor industriële gasveren
  • Kleine schokdempers, industriële schokdempers en zware industriële schokdempers alsook veiligheidsschokdemper
  • Rotatieremmen, transport-olieremmen, hydraulische remcilinders
  • TUBUS structuurdempers
  • ACE-LOCKED spanelementen
  • Breed scala aan toebehoren en speciale uitvoeringen voor alle producten

ACE stelt hier ten toon:
Precisiebeurs op 12 en 13.11.2014 in Veldhoven
Constructeursdag 2014 op 18.11. in Maarssen
Indumation 2015 van 6 tot 8 mei 2015 in Kortrijk, Stand H1-A07

Meer informatie:
www.ace-ace.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Küchmedia


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.