• 14/01/2015

VibroChecker wint App-Award van het vakblad 'Elektrotechnik'

VibroChecker, de gratis App van ACE Stoßdämpfer, heeft gewonnen bij de "Automation App Awards 2014".

Trefwoorden: #ACE Stoßdämpfer, #app, #applicatie, #iTunes, #trillingen, #trillingsmeter, #VibroChecker

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET - De prijs van het vakblad "elektrotechnik – Expertenwissen in der Automation" ging in de categorie "Engineering-App" naar de gratis software van ACE.

Hiermee wordt van een iPhone een krachtig meetapparaat gemaakt, waarmee binnen enkele seconden storende trillingen en schommelingen worden gemeten en oplossing worden bepaald.

Daarvoor hoeft de bedienende constructeur zijn Smartphone alleen op een te stabiliseren oppervlak te leggen en de App te starten.

Bovendien kunnen de verkregen gegevens heel gemakkelijk worden uitgelezen en voor het analyseren ervan naar huis worden doorgestuurd. Dure testopstellingen behoren daarmee tot het verleden.

Met de VibroChecker wint de eerste App van het bedrijf uit Langenfeld gelijk een Award. Voor de publieksprijs had een commissie van experts van het vakblad van tevoren een voorselectie gemaakt.

De jury beoordeelde de Apps op gebruiksvriendelijkheid, veiligheid, relevantie en nuttigheid en ook op originaliteit van de App en stelde daaruit een shortlist op.

Op elektrotechnik.de en via andere vakmedia van Vogel Business Media, de uitgever van het vakblad en de online service "elektrotechnik", werden vervolgens 80.000 stemmen bij de online verkiezing uitgebracht.

De winnaars werden bepaald in de categorieën "Engineering", "Corporate", "Catalogus" en "Productie" volgens de hiervoor getelde online stemmen, de beoordelingen van de gebruikers in de desbetreffende store en de beoordeling van de vakjury.

Als winnaars kwamen de Apps met de beste totaalresultaten uit de drie gelijk gewogen deelresultaten tevoorschijn.

De officiële prijsuitreiking van de "Automation App Awards 2014" werd in het kader van de beurs SPS IPC Drives van vorig jaar in Nürnberg op 26 november 2014 gehouden.

In hal 3, in de stand van Vogel Business Media namen voor ACE Stoßdämpfer GmbH André Weßling, Head of Global Marketing, Dieter Wohlschlegel, productmanager trillingsisolatie en Isil Kansu van reclamebureau Comessen de onderscheiding in ontvangst.

De ACE App geniet ook grote populariteit in de Apple App Store. Hoewel pas in het voorjaar van 2014 aan de vakwereld gepresenteerd, werd de nuttige applicatie daar al duizenden keren gedownload en is inmiddels beschikbaar in de talen Duits, Engels en Frans. Uitgebreide informatie over de prijswinnaar vindt u op: http://vibrochecker.de/#vibrochecker

Meer informatie stelt ACE beschikbaar als video's op een eigen YouTube-kanaal:
acecontrolsglobal.
youtube.com/watch?v=XfMuZKxCLZw

Wie de succesvolle software uit wil proberen, kan dit hier direct downloaden:
apple.com/de/app/vibrochecker/id819293915?mt=8


Op de foto:
André Weßling (re.), Head of Global Marketing, en Dieter Wohlschlegel (li.), productmanager trillingsisolatie, bij ACE Stoßdämpfer GmbH en Isil Kansu van het reclamebureau Comessen, dat ACE bij het ontwerpproces van de App VibroChecker en bij de publiciteit daarvoor ondersteunt.

Meer informatie:
www.ace-ace.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Küchmedia


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.