Meerderheidsbelang in Dauvister voor EDF Luminus

EDF Luminus heeft samenwerkingsakkoord gesloten met Dauvister uit Francorchamps en verwerft op die manier een meerderheidsparticipatie.

Trefwoorden: #airconditioning, #Dauvister, #EDF Luminus, #energieleverancier, #Grégoire Dallemagne, #sanitair, #Stéphane Dauvister, #ventilatie, #verwarming

Lees verder

Nieuws

( Foto: EDF Luminus )

ENGINEERINGNET.BE - Dauvister is actief in de verkoop, studie, installatie en onderhoud van technologieën die zorgen voor een verlaging van de energiefactuur zowel op het vlak van verwarming, sanitair, ventilatie als airconditioning.

Het bedrijf werd opgericht in 2007 door Stéphane Dauvister, is gevestigd te Francorchamps, realiseerde in 2014 een omzet van 8 miljoen euro en stelt ongeveer 50 mensen te werk.

In 2012 won het de Waalse Grote Prijs voor Ondernemerschap en in 2014 won het de prijs “Gazelles” voor de provincie Luik van het magazine Trends Tendance dat de snelst groeiende bedrijven beloont.

Grégoire Dallemagne, CEO van EDF Luminus: “Deze samenwerking past perfect binnen onze strategie: meer dan alleen maar een leverancier van energie te willen zijn, heeft ons bedrijf de ambitie om een volwaardig verstrekker van energiediensten te worden en zich te positioneren als onmisbare energiepartner op de Belgische markt.”


Op de foto:
Grégoire Dallemagne (links) en Stéphane Dauvister (rechts).