Robbert van der Kruk wordt directeur Development & Engineering bij KMWE

De firma KMWE heeft bekend gemaakt dat Robbert van der Kruk vanaf 01 februari 2015 aangesteld wordt tot Directeur Development & Engineering.

Trefwoorden: #Development & Engineering, #engineeringsprojecten, #KMWE, #Robbert van der Kruk

Lees verder

personalia

( Foto: KMWE - Robbert van der Kruk )

ENGINEERINGNET.NL - Robbert van der Kruk heeft een rijke ervaring in de High Tech Industrie, onder meer als Director Mechatronics en Embedded Software bij ASML, R&D manager bij Agilent Technologies en Business Unit Manager bij Bosch.

Het bedrijf zet met de aanwinst van van der Kruk in op een procesversneller om door middel van meer engineeringsprojecten, meer parts-, module- en systeembusiness te initiëren.

Voorts ambieert het meer “white box” engineeringsprojecten uit te gaan voeren, waar de toeleverancier een productverantwoordelijkheid neemt voor de “non key” modules van de klant.

Onder de verantwoordelijkheid van van der Kruk vallen tevens de in 2012 opgerichte divisie KMWE Projects (met Director Operations Paul van Tiel) en de in 2014 opgestarte Joint Venture IDEAS (Indian Dutch Engineering Aerospace Services in India).

Daarnaast worden de Development- & Engineeringsactiviteiten in Maleisië verder ontwikkeld en zijn er plannen om dit jaar deze activiteiten ook in Amerika op te starten.