Hippo gaat samenwerken met Amerikaanse techreus

Het Nederlandse bedrijf, gericht op web content management software, kondigt een samenwerking aan met de Amerikaanse software-gigant EMC Documentum.

Trefwoorden: #cloud, #EMC Documentum, #Hippo, #Hippo CMS, #web content management software

Lees verder

Nieuws

( Foto: Hippo )

ENGINEERINGNET.NL - De samenwerking betreft zowel de technologische als de commerciële kant, waarbij Hippo deelneemt als Technology Partner in het globale EMC Business Partner Programma.

Op technologisch vlak zal integratie plaatsvinden tussen de producten van beide bedrijven: Hippo CMS en EMC Documentum. Een bedrijf dat EMC Documentum gebruikt voor het beheer van ongestructureerde content binnen het bedrijf kan deze vanaf nu met Hippo CMS gecontroleerd distribueren over al haar online kanalen.

De combinatie van Hippo CMS en EMC Documentum biedt een aantal belangrijke voordelen voor de gebruiker. Denk daarbij aan snel en eenvoudig maken en beheren van content binnen EMC Documentum en het publiceren hiervan over meerdere distributiekanalen via Hippo CMS.

Ook is het mogelijk om gepubliceerde content te optimaliseren door het meten van welke informatie daadwerkelijk voor de lezer van belang is.

En onder meer de mogelijkheid Hippo CMS te draaien op locatie binnen de het bedrijf, in de cloud of in een hybride vorm.