Matexpo wordt voor de 36ste keer georganiseerd

Begin september zullen de hallen van Kortrijk Xpo weer ingenomen worden door Matexpo. De beurs richt zich tot de volledige bouwsector.

Trefwoorden: #bouw, #bouwbeurs, #bouwsector, #burgerlijke bouwkunde, #goederenbehandeling, #Kortrijk Xpo, #MATEXPO, #recycling, #wegenwerken

Lees verder

Nieuws

( Foto: Matexpo )

ENGINEERINGNET.BE - Matexpo is een 100% professionele beurs gericht op de volledige bouwsector, één van de belangrijkste economische sectoren van het land.

Deze internationale beurs zal doorgaan van 2 tot 6 september en is bestemd voor vakmensen uit de wereld van de bouw, wegenwerken, burgerlijke bouwkunde, recycling, goederenbehandeling, industrie, ...

De organisatoren willen met een grootscheepse reclamecampagne in allerhande media een groot aantal bedrijven, die nog niet op Matexpo geweest zijn, aantrekken.

400 exposanten, constructeurs, verdelers van materieel en leveranciers van diverse uitrustingen hebben hun aanwezigheid reeds bevestigd. Op een oppervlakte van 135.000 m² zullen zij er hun producten voorstellen.

Net als de vorige jaren zullen weer Awards uitgereikt aan de exposanten met het meest innovatieve product (Innovation Award) of dat met de meest milieuvriendelijke eigenschappen (Green Award).