• 03/04/2015

Rittal is klaar voor Hannover Messe Industrie 2015

“Our expertise. Your benefit” Onder dit motto presenteert Rittal op Hannover Messe Industrie 2015 de meerwaarde van haar systeemprogramma voor klanten uit industrie en IT.

Trefwoorden: #Eplan, #Hannover Messe, #industrie 4.0, #IT, #machinebouwers, #Rittal, #schakelkastbouwers, #sturingsbouwers, #systeemprogramma

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Naast een wereldinnovatie, die voor Rittal klanten aanzienlijke kostenbesparingen zal opleveren, toont de onderneming samen met zusterbedrijven EPLAN, Cideon en Kiesling, hoe machine-, sturings- en schakelkastbouwers hun productieketen volgens Industrie 4.0 - van engineering tot productie - kunnen rationaliseren met een besparingspotentieel tot 50%.

Voor de optimalisatie van productieprocessen met zicht op Industrie 4.0 bieden de ondernemingen van de Friedhelm Loh Group - EPLAN, Cideon, Rittal en Kiesling - vandaag reeds verregaande oplossingen aan. De wereldwijd unieke synergiën van de ondernemingsgroep levert de kastenbouwer een belangrijk voordeel op.

Door gebruik van M-CAD- en E-CAD-productdata (RiCAD 3D, EPLAN Data Portal), gelinkte softwaretools (EPLAN Electric P8 en Pro Panel, Rittal Therm en Power Engineering) en geautomatiseerde machinetechnologie, wordt de efficiëntie in de installatiebouw duidelijk verbeterd.

Met haar technologiepartnerprogramma voor het schakelkastenplatform Ri4Power demonstreert Rittal hoe sturings- en schakelkasten normconform volgens DIN EN 61439 gebouwd kunnen worden en hoe een samenwerking met bedrijven in de sector elektrische installaties eruit kan zien.

Ander hoogtepunt op de beurs is de voorstelling door Rittal van alle voordelen van haar TS 8 schakelkastsysteem, dat ondertussen 10 miljoen keer en in meer dan 90% van alle sectoren wereldwijd wordt toegepast.

Bij het thema stroomverdeling en -voorziening presenteert de producent zijn nieuwe 185 mm railsysteem, evenals een infrastructuursysteem voor de opbouw van energieopslag - zowel voor zonne-energie-installaties voor privéwoningen als voor gigantische solarinstallaties in de industrie.

Voor het schakelkastventilatiesysteem LCP Industrie biedt Rittal verdere ontwikkelingen met geïntegreerde kabelleidingen en stroomrailtechnologie.

Systeemaanbieder Rittal presenteert zich tevens als expert voor veilige IT-infrastructuren, die worden vereist voor de ontwikkeling van verregaand geautomatiseerde productieprocessen volgens Industrie 4.0.

Dit programma omvat bijhorende componenten, systemen en oplossingen voor schaalbare en flexibele IT-infrastructuren in de industrie, van rack tot compleet datacenter.

Op Hannover Messe Industrie 2015 tekent Rittal present op nog drie andere standen.

Op ‘Smart Engineering and Production 4.0’, samen met EPLAN en Phoenix Contact (hal 8, stand D28), op de stand ‘TectoYou’ (hal 11, paviljoen) en op het ‘Forum Industrial Automation’ (hal 14, stand L17).

Zusterbedrijven EPLAN en Cideon hebben nog een stand in hal 7, stand D18. Bezoek alvast www.rittal.com/de_de/hannovermesse voor meer informatie.


Bij de foto:
In het kader van ‘Integrated Industry’ toont Rittal als één van de grootste exposanten op Hannover Messe Industrie 2015, oplossingen voor geïntegreerde productieketens in industrie en IT.


Meer info?
Rittal
Stokkelaar 8 - 9160 Lokeren
T. +32 (0)9 353 91 11 - www.rittal.be - info@rittal.be

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Rittal


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.