Startupbootcamp opent nieuw Amsterdams kantoor

Vandaag openen startup-accelerator Startupbootcamp en partnerbedrijf InnoLeaps, samen met IBM Innovation Space, hun nieuwe kantoorruimte in het voormalig IBM-kantoor ‘B.Amsterdam'.

Trefwoorden: #B.Amsterdam, #IBM Innovation Space, #InnoLeaps, #startup, #startupbootcamp

Lees verder

nieuws

( Foto: Startupbootcamp )

ENGINEERINGNET.NL - Dit hoofdkwartier moet het centrum voor groei en inspiratie worden. Er zullen verschillende jonge bedrijven hun intrek nemen in het pand dat hiermee een van de grootste Europese ecosystemen wordt voor innovatie en startups.

Het nieuwe hoofdkantoor van Startupbootcamp is de creatie van een stad binnen een gebouw. Een creatieve metropool met als doel het aantrekken van veelbelovende startups en, door de betrokkenheid van alumni, het creëren van een actieve startup community.

De totale betrokken vloeroppervlakte meet op dit moment 1.000 vierkante meter.

InnoLeaps helpt corporates te denken en te handelen als startups. Steeds meer corporates maken gebruik van de methodieken die binnen Startupbootcamp worden gehanteerd om startups snel en effectief te laten groeien.


Over Startupbootcamp
Het is in 2010 door Patrick de Zeeuw en Ruud Hendriks opgericht en de laatste jaren uitgegroeid tot de nummer 1 accelerator buiten de USA met een mentor- en alumninetwerk in meer dan 30 landen.

Momenteel draaien er programma’s van Startupbootcamp in Amsterdam, Berlijn, Kopenhagen, Istanbul, Eindhoven, Londen, Barcelona en Singapore.