Richard Rülke wordt Channel Manager bij Inventive Designers

Inventive Designers zet een nieuwe stap in de ambitie om zich meer op een internationale markt te focussen. Richard Rülke wordt als International Channel Manager aangesteld.

Trefwoorden: #Customer Communications Management, #ICT, #IntelliStamp, #International Channel Manager, #Inventive Designers, #Scripture Engage, #software-oplossingen

Lees verder

personalia

( Foto: Inventive Designers - Richard Rülke )

ENGINEERINGNET.BE - Begin van dit jaar volgde ook al de aanstelling van Dries Buytaert tot de raad van bestuur en Pieter Casneuf en Omar Mohout als adviseurs.

Om hun strategische focus voor Scriptura Engage mogelijk te maken verkochten CEO Joke Dehond en CEO-CTO Klaas Bals in maart van dit jaar hun software-oplossing IntelliStamp.

Een nieuwe stap voor de beoogde internationale groei is de aanstelling van Richard Rülke als International Channel Manager. Richard gaat nieuwe partnerrelaties uitbouwen en de gevestigde partners ondersteunen in hun doelstellingen.

Hierbij aansluitend zal hij ook het partnerprogramma verder ontwikkelen. Richard brengt 13 jaar ervaring naar het Belgische bedrijf op het gebied van Customer Communications Management (CCM) en heeft gelijkaardig functies bekleed bij vooraanstaande bedrijven als EMC2, Lexmark en Isis Papyrus.

Rülke over zijn uitdaging: “Mobiele devices zijn het standaard communicatiemiddel geworden en voor CCM-software is hier een bijzonder belangrijke taak weggelegd. Ik vervoeg me bij een software-aanbieder die vandaag reeds in staat is aan deze mobiele revolutie te beantwoorden.”