291.000 euro kapitaalinjectie voor startup Binarta

Deze kapitaalinjectie bestaat voor 45% uit een subsidie ontvangen van het agentschap voor innovatie door wetenschap en technologie (IWT). thinkerIT investeert 55%.

Trefwoorden: #app, #Binarta, #browser, #IWT, #kapitaalinjectie, #mobielvriendelijke website, #smartphone, #tablet, #thinkerIT, #website-platform

Lees verder

Nieuws

( Foto: Binarta )

ENGINEERINGNET.BE - Binarta is een website-platform waarmee smartphone gebruikers zonder apps een mobielvriendelijke website volledig kunnen opzetten zonder enige ICT-kennis.

Het Software-as-a-Service (SaaS) platform is volledig ‘mobile first’ georiënteerd, waardoor het optimaal beantwoordt aan de wensen van de sterk groeiende groep tablet en smartphone gebruikers.

De kapitaalinjectie laat deze startup toe om sneller uit te breiden en internationaal door te breken. Momenteel is het platform reeds beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Engels.

thinkerIT is de eigenaar van Binarta zal investeren in onderzoek en ontwikkeling om de verdere uitbouw van zijn website-platform en de wereldwijde commercialisering ervan te ondersteunen.

Op deze manier wilhet succesvol concurreren met grote, internationale ‘website builder platforms’.

Eerder werd het bedrijf door een internationale jury aanvaard voor het Booster Academy Programma van Deloitte.